Oživte svůj intimní život: Máme pro vás 3 tipy

Share

Sex je jednou z nejkrásnějších činností, které se člověku podaří zažít. Naštěstí si ho můžeme dopřávat kdekoli, kdykoli a také s kýmkoli. Dokonce mnohé studie hovoří o tom, že se jedná o zdravou záležitost. Člověk vyvine fyzickou aktivitu a spálí i nějaké ty kalorie. Když se ale jakákoli činnost vykonává opakovaně a všechno je stejné, člověk se jí přesytí. Stereotyp je zkrátka velkým nepřítelem nejen v intimní oblasti. Dá se mu ovšem bez problémů vyhnout. Jak? Jednoduše! Nákupem správného sortimentu, s jehož výběrem vám poradíme v následujících řádcích.

Udělejte se sebe opět mašinu

S přibývajícím věkem především u nás chlapů dochází k poklesu sexuální aktivity. Jedná se bohužel o zcela přirozený proces. Zkrátka stárneme a ubývá nám testosteronu a jiných důležitých hormonů. Ano, můžeme se je pokusit doplnit, nicméně mnohem efektivnější jsou afrodisiaka, která nás dokážou efektivně nabudit ve všech směrech. Prakticky kdykoli ve vás mohou opět oživit váš pověstný instinkt dravce.

Mnohdy stačí i lubrikační gel

Častokrát je příčinou nepříjemností při sexu nedostatečné zvlhčení v intimní oblasti. Nemusí se vždy jednat o minimální vzrušení ze strany partnerky, ale o problém vznikající v důsledku onemocnění nebo čehokoli jiného. Jak situaci vyřešit? Stačí si najít ty správné lubrikační gely. Vybrat si některý z nich na vodní nebo olejové bázi už by nemělo být složité.

Nebojte se erotických hraček

Při sexu je velmi důležité se uvolnit. Atmosféra nemůže být ničím svázaná. Postarat se o to mohou i nejrůznější pomůcky. Každý kvalitní sexshop musí nabídnout například dilda, erekční kroužky anebo spousty dalších hraček, s nimiž bude sex mnohem uvolněnější. Typickým příkladem budiž i vakuová pumpa. Možná se budete divit, ale síla podtlaku je opravdu velká. Rozjet celou akci právě s touto pomůckou bude zábavné jak pro vás, tak i pro ni.

Read more

Local News