Oslnivý úsměv vám zaručí zubní implantáty

Share

Krásný úsměv je nejlepším módním doplňkem ženy i muže. Jestliže máte zdravé hezké zuby, rozhodně je neváhejte okolí často ukazovat – smát se od ucha k uchu. Pokud už vlastní krásný chrup nemáte, nechte si udělat umělý. Nenechte se odradit vyšší investicí, stojí za to.

Implantologie je v dnešní době nedílnou součástí stomatologických služeb. Zapomeňte na „klapačky“, dobrý zubař Ostrava vám dnes dokáže obnovit chrup tak, že budou zuby vypadat jako vaše vlastní, a dokonce se vám s nimi bude stejně dobře jíst.

Zavedení implantátů nebolí

Pacienti, jimž lékař navrhne zubní implantáty, mívají dvě starosti. Za prvé se bojí vysoké ceny a za druhé bolesti. Tu první část jsme si již vysvětlili, investovat do zářivého úsměvu se vyplatí, jelikož jde o doživotní investici. A teď ještě k té druhé části.

Při zavedení zubních implantátů se dává do čelistní kosti titanový šroub, který funguje jako kořen zubu, na něj se poté nasadí korunka, můstek či jiný druh zubních protéz. Zavedení šroubu do kosti je bezbolestný zákrok, implantáty postupně srostou s čelistí a ani nebudete cítit, že máte v puse „cizí“ zubní kořeny.

TIP. Fazety na zuby? Jedině od Dentalabs

Důvodů pro zaplacení implantátů je mnoho

Jak by mohli potvrdit moravskoslezští lékaři, většina lidí se pro zubní implantáty Olomouc rozhodne z důvodu pohodlí. S umělými zuby se jim špatně jí, musí si je neustále vytahovat, někdo se také nedokáže smířit s tím, že by měl mít zuby ve skleničce, aby se vyčistily, apod. Se zubními implantáty toto všechno odpadá. Najíte se bez problémů, nemusíte se bát usmívat, zuby působí přirozeně a hezky se vám s nimi mluví. Ale pozor – stejně jako o vlastní zuby se i o ty implantované musíte starat. Toto je častý omyl, s nímž se lékaři nabízející zubní implantáty Opava a okolí setkávají. Pacienti si myslí, že umělé zuby se čistit nemusí. Není tomu tak a dentista vám jistě vysvětlí, jak by měla vypadat správná péče.

Jestliže poptáváte zubní implantáty Nový Jičín, Opava, Olomouc, Karviná, Třinec či někde v okolí, stavte se do vyhlášené ordinace MDDr. Ondřeje Vichera v Ostravě.

Read more

Local News