Originální trička zaujmou vaše kolegy i kolemjdoucí

Share

Kdo chce vynikat, ten pro to musí něco udělat. Mnohdy stačí jednoduchá věc – originální trička. Pomohou vám během seznamování, ale také pobaví vaše okolí.

Zaujmout a pobavit. To je obtížný úkol, který zvládají jen ti nejlepší. K tomu, aby kolemjdoucí, kolegové či kamarádi upírali zraky pouze na vás, ale stačí jen málo. Existuje totiž jeden způsob, který vám tento problém pomůže vyřešit – originální trička s vtipným nápisem.

Originální trička s vtipným potiskem zaujmou už na první pohled. Vhodná kombinace barev a ještě lepší zpracování samotného sdělení zkrátka dělá divy. A nejedná se jen o laciný marketingový trik. Je dokázáno, že kolemjdoucí si nejvíce všímají vašeho oblečení. Jestliže tedy obléknete svršek s jasným sdělením, bude pro vás seznamování o něco jednodušší.

Originální trička pro nadšené cyklisty i jedlíky

Jednobarevné oblečení má něco do sebe. Stejně tak jako časté vzory v podobě různobarevných kostiček a jiných ornamentů. Z každodenní šedi ale vystoupíte jen tak, že se odlišíte. Pokud už vám táhne na padesátku, pak přijdou vhod originální trička s potiskem „Padesátka na krku i v pedálech“. Sdělení může na první pohled působit pesimisticky, je to tomu ale přesně naopak.

originální trička
originální trička

Stárnutí je věc, které by se chtěla vyhnout většina z nás. Tímto nápisem ale dáte okolí jasně najevo, že jste nad věcí. Vždyť padesátka je ten nejlepší věk. Zvlášť pokud ho skloubíte s cyklistikou, na kterou obrázek taktéž odkazuje. Jedná se tedy o ideální dárek pro každého milovníka vyjížděk na kole.

V podobném duchu vzniklo i další originální tričko. Tedy alespoň na první pohled. Laděno je do podobných barev, jeho sdělení je ale úplně jiné. Oheň a gril symbolizují nadšení pro jídlo, zejména pro grilování. Máte mezi blízkými někoho, kdo miluje grilované maso a zeleninu? Pak jste našli ideální dárek, který ho potěší.

originální trička
originální trička

První dojem mnohdy klame

V následujících řádcích vám ukážeme, jak může být čeština krásná a originální. originální trička pro ženy s nápisem „Udělala jsem se“ pobaví, ale také poskytnou cennou informaci. Záleží totiž na úhlu pohledu. Způsobu, jakým nápis pochopíte. Jedná se tak o dárek nejen pro nadšenou vodačku.

originální trička

Pijete s mírou, nebo s Mírou? V obou případech přijde vhod originální tričko s trefným potiskem. Posuvné měřítko s pivem jasně symbolizuje, že to s alkoholem nepřeháníte. Oblečte si toto tričko pro muže při návštěvě do hospody a nechte na něm spočinou obdivné zraky místních štamgastů.

Originální trička ale potěší i ajťáky. Mužů a žen, kteří „dělají do počítačů“, každý rok roste. Je tedy velká pravděpodobnost, že někoho takového máte i ve svém okolí. Pořiďte mu toto tričko pro muže. Uděláte radost nejen jemu, ale i jeho kolegům, kteří na jeho popud také začnou nosit podobná IT trička.

originální trička

Alkoholu není nikdy dost

Česko patří mezi největší konzumenty piva na osobu. Kam se na nás hrabou velmoci v podobě USA, Německa a Číny. Český občan si užívá kvalitních výrobků od velkého množství pivovarů. Pokud mezi konzumenty patříte i vy, nebojte se na to upozornit své okolí. Pomůže vám k tomu tričko pro muže s nápisem „Piju rád a je to na mně znát“. Třeba si najdete nové kamarády, s nimiž strávíte krásné chvíle nad sklenkou vychlazeného chmelového moku.

originální trička

Read more

Local News