Opravte Zetor po dědovi. Náhradní díly Zetor nebyly nikdy tak dostupné

Share

Je čas pustit se do pořádné chlapské práce. Co tak spravit starý Zetor po dědovi, který je již pěkných pár let zaparkovaný na chalupě ve stodole?

Neříkejte, že jste vždy závistivě nekoukali po kutilských dílech vesnických „kluků“ – po různých traktorech a traktůrcích, třeba ze starých škodovek. Nebo po zrestaurovaných traktorech, obvykle Zetorech. Pojďte to zkusit též. Zatímco vašemu dědovi a otci zůstal nepojízdný Zetor ve stodole, protože nebylo kde sehnat náhradní díly, dnes je vše jinak. Už dokonce nemusíte kupovat jiný starý traktor na náhradní díly. Ty koupíte přímo. E-shop Nekvinda.cz se specializuje na náhradní díly Zetor i když jde o starší typy.

Náhradní díly pro Zetor z UŘ I., II. a III.

Jestliže nevíte, co se pod zkratkou UŘ ukrývá, jde o tzv. unifikované řady. Zetor měl od 50. let celkem tři, vždy zahrnovaly celou řadu modelů, často pro specifické zaměření, například v úzkých pásech vinic. V Nekvinda.cz tak koupíte náhradní díly pro Zetor 25, Zetor 50, ale též pro Zetor Major, Zetor Proxima a Zetor Super. A to skutečně od těch nejmenších drobností až po polomotory, nebo třeba sedačky do traktoru. Ta vaše potřebuje nejspíš rovněž vyměnit, nebo ne?

Přes 50 000 položek na skladě

To je kvantitativní vyjádření množství součástek k Zetoru v Nekvinda.cz, které dovedou opět rozchodit i ten váš, zaparkovaný ve stodole. Jde o velice kvalitní součástky. Navíc Nekvinda.cz nabízí i skvělý zákaznický servis. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného náhradního dílu, poradí vám. A součástky odesílá do 24 hodin. Všechny jsou skladem.

Zetor jako hobby

Ano, můžete jezdit na kole či „sbírat zářezy do pažby“, ať jde o cokoliv. Ale opravit si vlastní Zetor, to je něco zcela jiného. Jestliže máte navíc doma ve stodole třeba takový poklad, jakým je Zetor 25, 35 ale klidně i Zetor 50, je zážitek se do této práce pustit. A mimochodem, takovéto zrestaurované „dílo“ se dá i slušně prodat. Pokud vám to tedy po takové dřině nebude líto.

Read more

Local News