Opět jste zapomněli? Květiny online to řeší

Share

Na rozdíl od našich poloviček – partnerek, manželek, přítelkyň, ale i maminek, sester či kamarádek, my muži zapomínáme na narozeniny, svátky a další výročí téměř s naprostou pravidelností. Ne vždy nás též napadne chytrý dárek. Vždy to však řeší květiny. A ty dnes objednáte i moderně – doručení květin zařídíte zcela online.

Květiny online až do ruky oslavence, nebo kohokoliv chcete květinami potěšit, zajistí Flora-online.cz. Výběr je pestrý a velice jednoduchý. K dispozici jsou různé tematické kytice, sezónní kytice, například letní, též si snadno vyberete krásnou kytici růží. Obvykle máte možnost navolit si velikost kytice, u růží dokonce přímo počet růží. Ti kreativnější mají příležitost sestavit si i kytici na míru. Kromě kytice jsou v nabídce též květinové koše, kombinace květin a dárků, či samostatné dárky ke kyticím. Věnovat máte možnost i dárkový poukaz.

Doručení květin však jde využít i při takové příležitosti, jakou je pohřeb. V sortimentu totiž nechybí ani smuteční kytice a smuteční věnce.

Kytice s dokonalým návodem

Nevíte, jak si vybrat kytici? V e-shopu je najdete rozdělené i podle příležitostí, ke kterým se hodí. Třeba kytice k Valentýnovi, k narozeninám, pro maminky či z lásky (kytice: Miluji tě, nebo Láska je láska). Květiny jsou vždy v prémiové kvalitě a ve velice povedené vazbě.

Kam a jak rychle lze květiny objednané online doručit?

Dovoz květin zajišťuje donášková květinová služba kamkoliv po celé České a Slovenské republice. Kytici objednáte zcela online, i s přidaným blahopřáním či dárkem. Rozvoz květin je expresní, obvykle ještě v ten samý den do 90 minut od objednání. Květiny ale objednáte i předem s upřesněním termínu doručení.

Květiny jsou stále tím nejoblíbenějším dárkem, kterým obdarujete nejbližší

Hodí se jako dárek pro muže i pro ženy. Jen stěží najdete někoho, koho by květiny nepotěšily. Jde o krásnou pozornost i mimo různá výročí. Třeba právě ženě, která je blízká našemu srdci. Ničím si srdce ženy nezískáte s takovou jistotou, jako nádhernou květinovou kyticí.

Read more

Local News