Operativní leasing využije i soukromá osoba

Share

Operativní leasing je nebankovní finanční produkt, který nachází uplatnění v podnikatelském i soukromém sektoru.

Nicméně při rozhodování, jak financovat pořízení automobilu, byste neměli být ukvapení. Operativní leasing nabízí takřka každá značka osobních automobilů, a to prostřednictvím dealerů či specializovaných leasingových firem.

U jednotlivých poskytovatelů této formy financování se nabídky liší, přičemž ne všechny jsou tak výhodné, jak se na první pohled zdají.

Operativní leasing je dlouhodobý pronájem vozidla, které zůstává po celou dobu trvání i po uplynutí smlouvy ve vlastnictví leasingové společnosti. Podnikatelský subjekt či soukromá osoba je pouze uživatelem, který platí měsíčně po dobu dvou až tří let předem stanovenou částku. Výše splátky se odvíjí od rozsahu služeb a údržby.

Vyplatí se operativní leasing?

Ačkoliv se na první pohled zdá, že tento způsob pořízení automobilu je ideální, ne vždy je tomu tak. V první řadě byste měli zvážit vaši aktuální situaci. Ukážeme si, v jakém okamžiku se operativní leasing pro auta skutečně vyplatí.

Při nedostatku hotovosti je operativní leasing zajímavou možností, protože nepotřebujete velký obnos. Pouze budete měsíčně platit určitou částku, například pět tisíc korun, po dobu dvou až tří let. Tato alternativa vás osloví také v případě, že nenajezdíte příliš mnoho kilometrů. A také získáte nový automobil bez starostí, tudíž se nemusíte zabývat pojištěním, poplatky, servisem a podobně.

Kdo nabízí výhodný operativní leasing?

V této oblasti působí profesionál jménem HERTZ Lease, který se vyznačuje širokým produktovým portfoliem. Snaží se svým zákazníkům nabídnout řešení na míru, ať už se jedná o soukromou osobu anebo společnost.

HERTZ Lease vám sjedná kompletní balíček, díky kterému se nebudete muset starat o nic, co se týká provozu automobilu.

Read more

Local News