Odvoz odpadu Praha a odvoz suti ­­– to je autodoprava Marek Vejšický

Share

Rekonstruujete? Nejspíš nevíte, co se sutí. Stavíte? Tak to vás bude trápit stavební odpad. Vyklízíte? Určitě máte více odpadu, než unese vaše popelnice. Kam s odpadem a sutí v Praze?

Odvoz odpadu a suti na klíč

Ani když jste se do stavby, rekonstrukce či vyklízení pustili v centru Prahy nebo kdekoliv v hlavním městě, nemusíte si zoufat. Stačí si objednat profi služby, které nabízí Marek Vejšický Autodoprava. Nechte si přistavit kontejner a vyklízejte, bourejte nebo uklízejte po stavebních pracích. Firma se specializuje na odvoz odpadu Praha i odvoz suti. Můžete si zajistit vlastní ruční nakládku a vykládku, případně si u firmy objednat nakladač. Společnosti nechybí řádná povolení pro nakládaní s odpady a své služby poskytuje jak soukromníkům, tak firmám – živnostníkům i stavebním společnostem.

Narazili jste na eternit? Žádný strach

Pokud likvidujete eternit, situace se komplikuje. Ten totiž vyžaduje speciální zacházení a likvidovat jej mohou pouze firmy s povolením. Toto má i Marek Vejšický Autodoprava. Takže poptávat lze i profi služby související s likvidací tohoto nebezpečného odpadu.

Proč je lepší objednat kontejner než auto?

Přistavený kontejner na odpad je levnější a méně stresující řešení než si nechat odpad odvést nákladním autem s nakladačem. Tam, kde nakládka trvá déle, je právě kontejner nejekonomičtějším řešením. Pokud navíc k nakládání dochází na frekventovaných a ne příliš širokých ulicích Prahy, třeba v centru, může být déle stojící nákladní auto problémem. Pamatujte na tento fakt, když rozhodujete o způsobu odvozu své suti a odpadu. Kontejnery na odpad přitom nabízí nosnost až 3 tuny a objemy 3 m3 nebo 9 m3Odvoz suti v kontejneru proběhne pak velice rychle a ve smluvenou dobu.

Dovoz písku i zemní a výkopové práce

Marek Vejšický Autodoprava poskytuje i další související služby. Má k dispozici kvalitní vozový park i stavební stroje. Poptávat proto máte možnost dovoz štěrku a písku, ale rovněž zemní a výkopové práce, například při pokládce inženýrských sítí.

Read more

Local News