Odstranění tetování Praha

Share

Město, ve kterém se nejhojněji využívá odstranění tetování: Praha. Trend zdobení kůže pomocí pigmentu si našel mnoho příznivců i jinde v České republice. A roste i počet lidí, kteří si nechají tetování odstranit. Především v zaměstnání může být viditelně umístěné tetování problematické. Existuje několik druhů tetování a stejně tak existuje i několik možností, jak ho nechat odstranit. Široké spektrum možností nabízí především Praha.

Odstranění tetování – co rozhoduje?

Pro mnoho lidí je rozhodující u odstranění tetování cena. Neplatí však úměra, že je podobná jako cena tetování. Ta je je závislá na mnoha faktorech, a často jsou náklady na pořízení “kérky” až absurdně minimální. Roste totiž počet lidí, kteří si ji nechávají udělat a mnoho z nich ropadlo tzn. sériovému tetování. Jde o fenomén, kdy má jedinec potřebu neustále rozšiřovat a přidávat další tetování. Novinkou ve světě tetování je obrázek na horním patře úst.

Takováto ryze osobní záležitost, jakou je ozdoba kůže, se však může stát kamenem úrazu při hledání zaměstnání. V některých odvětvích je dokonce netknutá kůže ze zákona povinná.


V dalších případech je nežádoucí. Například herci a herečky mají při castingu problémy, pokud mají viditelné tetování. V obchodu a službách jsou pravidla benevolentnější, ale někdy záleží i na tom, co máte vytetované. Jistě je rozdíl mezi srpem a kladivem vetknutým mezi oči a elegantním srdíčkem umístěným na zápěstí.

Někdy člověk potřebuje změnu. Někdy člověk lituje výstřelků, kterých se dopustil v dospívání. Dnešní manažer třeba mohl v dospívání inklinovat k punku. A z onoho období se dochovalo několik vzpomínek, které by si raději nepřipomínal, nebo jsou umístěny tak nešťastně, že to pro člověka vysokého postavení není zkrátka možné.

Našetřte si na odstranění tetování

Zmíněný příklad je specifický. Ne každý pobírá plat, ze kterého pokryje výdaj navíc. Tlak v zaměstnání, nebo nepříjemná zkušenost jsou faktorem, kvůli kterému si lidé nechávají tetování odstranit. Je ale třeba myslet na to, že od nápadu (odstranit si tetování) k jeho provedení (skutečné odstranění) vede dlouhá cesta. Našetřit na takový zákrok lze snadno. Šetření lze spojit s výzvou. Za každé nevhodné slovo – desetikoruna do krabičky. Zbylo v peněžence plénum stříbrných mincí? Všechny si dávejte na stranu. Zní to jako primitivní záležitost. Avšak kýženého obnosu můžete dosáhnout během ne tak dlouhé chvíle.

Odstranění tetování – Praha město obrázků.

Proč přistoupit k odstranění tetování? Především v Praze naleznete velké množství salonů, kde se na tetování specializují. Napomáhá i samotná podstata metropole, kde panují obecně uvolněnější standardy, co se estetiky oblékání a zdobení týče. Tetovací salony však nejsou jediným místem, kde tetování pořídíte. Roste počet amatérských tatérů, kteří dávají přednost jehle před tetovacím strojkem.

Způsoby tetování

Henna – Jedná se o nepermanentní tetování, provádí se nanášením přírodního barviva na kůži. Takové tetování vydrží zhruba týden. Je vhodné pro nerozhodné.

Permanentní make-up šetří nositelům (ale spíše nositelkám) čas. Existují babské rady, jak si odstranit permanentní make-up doma, ale protože se často jedná o oblasti očí, je důrazně doporučeno vyhledat odborníka.

Jehly jsou základem každého tatéra a mnozí z předních špiček v tomto oboru začalo s tzn. handpokem, kdy se používá pouze jehla a inkoust

Strojek je stálicí velkých profesionálních salonů. Výhodou je rychlost, ale na velký obrázek je lepší vyhradit dostatek času.

Důvody odstranění tetování

V internetovém prostředí naleznete galerie, kde se na vlastní oči přesvědčíte, jak povedené tetování nevypadá. Nevzhlednost konečného obrázku není jediným důvodem, kvůli kterému lidé v Praze posléze vyhledají pomoc kliniky nebo salonu, kde tetování odstraňují.

Jaké jsou tedy důvody k odstranění tetování?

  • Nevhodné tetování vadí v zaměstnání.
    Vzpomínáte na pokladní, která přišla o místo kvůli nacistickému symbolu na paži? Příklad ukazuje, že chybně zvolený motiv přijde jeho nositele draho. S touto normou musí počítat vrcholní manažeři a herci.
  • Špatně provedené tetování.
  • Alergie na barvu. V takovém případě vyhledat pomoc dermatologa.
  • Životní změna (rozchod, stěhování, omrzení). Někdo si nechá odstranit jméno a podobiznu bývalé drahé polovičky, někdo volí raději úpravu. Johnymu Deppovi zůstalo po nevydařeném vztahu s Wyonou Ryder tetování “I love Wyona”. Lehkou úpravou je z Wyony rázem víno – “I love wine”.

Druhy odstranění tetování

Existují metody, které se vyznačují citlivostí ke kůži. Ale vždy tomu tak nebylo. Tetování se dříve odstraňovala za pomocí chirurgů tzn. dermabrazí. Kůže se vybrousila a skalpelem se tetování odstranilo.

Jednalo se o techniku bolestivou a zanechávala po sobě jizvy.

Nový a lepší způsob je odstranit tetování laserem. Laserový přístroj pozná barevný pigment a rozptýlí ho. Někdy je nutné navštívit kliniku nebo salon několikrát po sobě. V případě velkých a barevných tetování je odstranění na delší časový horizont (4 a více sezení), nejlépe se odstraňují jednobarevné kérky černé barvy.

Slovo na závěr

K odstranění tetování se uchylují lidé, kterým by existence obrázku na kůži hrozil profesní propad, ale i rozpad vztahu chytře zaneseného do kůže. Ale důvodem může být ii jen okoukanost. Důvody jsou individuální, ale každý má možnost svoji chybu pomocí kliniky odstranit. Samotná technika odstranění prošla vývojem a dnes se používá šetrnější laserové ošetření, po kterém (narozdíl od chirurgického odstranění) nevznikají jizvy.

Znáte někoho ve svém okolí, kdo má s odstraněním zkušenosti? Jste to vy sami? Svoje zkušenosti pište do komentářů.

Read more

Local News