Odposlouchávali jsme holčičí řeči z dívčí šatny – Co jsme se dozvěděli?

Share

Ano, víme, že poslouchat cizí rozhovory je vrchol neslušnosti! Jenže, kdo neposlouchá, nic se nedozví! A my se toho dozvěděli opravdu hodně!

Ve fitku musíte slyšet všechno. Jedině tak zůstanete v obraze. Jedině tak zjistíte, jakou máte u holek z gymu pověst!

Každý chlap, který chodí do fitka by měl vědět, co si (o něm) povídají holky v šatně. Dívčí šatny jsou totiž plné zajímavých pikantností, drbů a historek. Že se vám odposlouchávání příčí? I tak můžete zůstat v obraze.

Vyslídili jsme pro vás holčičí řeči z dívčí šatny

gym-1

“Ty chlapi na mě pořád jenom civěj!“

To je vážně hrozný, sotva začnu cvičit, všichni chlapi čučí jenom na mě. Připadám si jako ve výkladní skříni. Vždyť v takových podmínkách se ani nejde na to cvičení soustředit!

“Dneska se na mě nikdo ani nekoukl!“

Tak to je fakt divný! Mám nové legíny, cvičím nohy a zadek a nikdo se na mě ani nepodíval! Co to s těma chlapama je? To tam snad byli samí teplouši, nebo co? Zřejmě bych musela cvičit úplně nahá, aby si mě vůbec někdo všiml!

gym-3

“Já potřebuje jenom zpevnit břicho.“

Já prostě nechápu, proč mě ten můj trenér pořád nutí do cvičení rukou, zad a bůhvíčeho ještě. Vždyť jsee mu řekla, že potřebuji jenom zpevnit břicho. Takhle budu za chvilku namakaná jak kulturista.

Asi ho vyměním. 

“Můj trenér je na mě hrozně přísnej!“

Tak tohle už je moc! Zítra snad nevstanu ani z postele. On si snad myslí, že jsem chlap. Takové týrání není normální, to by nedal ani on! Vůbec si neuvědomuje, jak moc to bolí. Bych chtěla vidět, jak by to dal on, frajer jeden.

gym-8

“Sakra, zapomněla jsem si gumičku!“

To není možný, jsem si jistá, že jsem si jí do tašky dávala. No, hlavně, že mají na recepci milion prášků, nápojů a já nevím, co všechno, ale gumičku ani jednu. Teď mám jako celou hodinu cvičit s rozpuštěnými vlasy?

“Kde je jako ten fén?“

To už je fakt vrchol všeho! Nejdřív se nějaká nána šlohne všechny žehličky a teď už tu není ani fén! To mám jít za holkama s mokrými vlasy? To abych jela ještě domů.

gym-7

“Málem bych zapomněla na selfíčko!“

Určitě se musím vyfotit v těch nových legínách! Minule měla ta fotka s vyšpuleným zadkem na Instagramu hodně velkej úspěch. Dneska bych se možná mohla cvaknout pro změnu zepředu.

gym-6

“Potřebuji více upovídanýho trenéra!“

Ten můj trenér je prostě hrozně zamlklej, asi se stydí chudáček. Vždycky, když se mu něco snažím říct, tak vyhrkne něco v tom smyslu, že je konec pauzy. A minule mi řekl, že když zvládám povídat, tak že můžeme ještě přidat.

Asi ho budu muset vyměnit, s lidmi to moc neumí a ani se mi nelíbí. 

Read more

Local News