Obložte svůj interiér různými materiály. Mají několik výhod

Share

Pokud rekonstruujete svůj byt nebo dům, jistě přemýšlíte také nad tím, aby nejenom dobře vypadal, ale aby vše bylo dokonale funkční, či také levné. V tomto směru se může hodit hned několik materiálů, které zaručeně nezklamou. Pojďme se na ně podívat konkrétně.

První možností je určitě Kronopol OSB3 deska 18 mm s perodrážkou, která je složena s obdélníkových plochých třísek. Využití takové desky v interiéru má hned několik výhod, jelikož dokážou nabídnout třeba zvukovou izolaci, stejně jako mohou být součástí úprav vedoucí k lepší tepelné izolaci.

Pokud si zmíníme, kam se hodí nejlépe, mohou to být třeba:

– oblasti stropů

– oblasti podlah

– konstrukce schodišť

– stavební otvory

Myslete také na estetický vzhled

Daná OSB deska je určitě praktickou a funkční volbou, ale již zaostává v estetickém vzhledu. V tomto směru je tedy dobrou cestou zkusit raději něco jiného. Pokud vás nic nenapadá, máme pro vás další tip, a tím je Nmc 3D deska Krater white z modos.sk. A v čem ta je unikátní? Hlavně tím, že se jedná o 3D desku, vyrobenou z extrudovaného polystyrenu.

Hledáte-li zajímavé prvky do vašeho interiéru, je skvělou možností, kterou lze umístit třeba do oblasti stropu, ale i na stěny. Navíc ji lze libovolně natřít akrylátovými barvami.

Ti zručnější z vás ocení i možnost jednoduché a rychlé montáže.

Buďte také praktičtí – třeba v oblasti šuplat a skříní

Podívejme se také na oblast praktického použití jednotlivých součástí vašeho bytu. Ať už zavítáme do ložnice, kuchyně, nebo obývacího pokoje, všude tam najdeme skříně, komody, nebo šuplata. A jak můžeme vylepšit právě je?

Zkuste dřevené úchytky, které dnes patří mezi klasiku tohoto segmentu. Chcete-li být ale o něco odvážnější, můžete volit ty kovové, rustikální, nebo třeba naprosté unikáty, jejichž součástí jsou i krystaly Swarovski. I takové možnosti dnes daný sortiment nabídne.

Read more

Local News