Oblečte se do fitka pohodlně

Share

Vzdejte se oblečení z předchozí éry a nesnažte se za každou cenu vmáčknout do příliš malých kousků. Fitness trénink není přehlídkou módy a ani večer strávený před televizí. Oblečení Grizzly pro trénink by mělo být pohodlné, musíte se v něm cítit v pohodě.

Sportovní podprsenka je základ

Krajkovou podprsenku nebo sexy push-up rozhodně nechte doma. Je to spodní prádlo pro jiné příležitosti. Pro kondiční trénink si musíte obléct dobře zvolenou sportovní podprsenku dokonale držící ňadra. Během skoků nebo jiných náročných cvičení pro vás bude mnohem pohodlnější. Kromě toho se během ohýbání, kliků nebo během různých typů výkopů nebudete muset starat o prsa. Sportovní podprsenka při fyzické aktivitě je pro prsa také mnohem zdravější.

Dobře padnoucí kalhoty

Staromódní teplákové soupravy mohou být pohodlné, ale pokud nechcete vypadat, že jste právě dokončili úklid svého domu, investujte do nových, módních a funkčních kalhot. Dámské leginy na cvičení fungují nejlépe, protože neomezují pohyb, přilnou k tělu a neruší během cvičení. Kalhoty střihu zumba se sníženým rozkrokem při fitness tréninku nejsou úplně ideální, protože budou rušit některá cvičení. Můžete však nosit kraťasy, které budou mít přiměřenou délku. Ideální jsou tedy dlouhé nebo tříčtvrteční legíny se zvýšeným pasem v libovolných barvách.

Komfortní svršek

Svršek by měl být lehký a flexibilní, aby zajistil absolutní svobodu pohybu. Příliš velký top bude rušit některá cvičení a během těch, která vyžadují ohýbání se vám bude vyhrnovat. Je také důležité, aby dámská trička na cvičení měla vrchní část prodyšnou, díky čemuž zajišťuje dostatečnou výměnu tepla. Je lepší se vzdát bavlněných košil a triček, protože skvrny od potu vypadají velmi nevzhledně. Lepší bude určitě nosit termoaktivní top, vyrobený z nejnovější generace sportovního materiálu, který umožňuje pokožce dýchat a dobře odvádí pot.

Read more

Local News