Obklopte se luxusem – Obklady a dlažby z přírodního kamene podtrhnou vaši mužnost

Share

Je čas na změnu, je čas na luxus, je čas na zařízení domova přesně podle chlapského gusta.

Pánové, nastal čas ukázat své mužské já! Mládenci, single chlapi, bohémové, my všichni potřebujeme ukázat světu, že tady je to náš prostor, náš domov, naše trucovna a naše hnízdo k dělání všech těch pánských lumpáren, které nejdou ženám do hlavy.

Vymlaťte ty staré kachle a přistupte k proměně svého interiéru s určitou, ne-li tou nejvyšší úrovní. K tomu vám dopomáhej naše doporučení i obklady a luxusní dlažby z přírodního kamene

Co ještě ještě do pánského hnízda?

Představme si imaginární pánský domov – vše je v něm inspirováno silnými motory, hladkou kůží, masivním dřevem, neblýskaným nerezem, ale stále ještě něco chybí. Materiál, který bude zástupcem luxusu…

prirodni-kamen-obklady-a-dlazby

Bez dlouhého protahování si řekneme, že punc luxusu nejen do vaší koupelny dodá přírodní kámen. Foto: prestigestone.sk

Mramor, vápenec či traventin je dodáván v nepřeberném množství motivů, lehce tak vyberete ten správný vzhled koupelny propracovaný do posledního detailu. Taková mramorová mozaika ve sprchovém koutě potěší na pohled každý den, ať už v té sprše budete sám, či spolu s tou krásnou kočkou z baru.

Takhle to má vypadat, takhle to má u muže doma být!

Co muž, to originál. Mnoho mužů svou originalitu pohřbilo pod “stylem“ své přítelkyně, manželky, ale ještě pořád zůstávají ti muži, kteří si svůj styl a mužnost hýčkají jako v bavlnce. Tedy, zatímco většina vašich sousedů bez stylu sáhne po obkladu ve slevě z místního hobby marketu, vy přemýšlíte jinak.

prirodni-kamen-obklady-a-dlazby-1

Trendové a nadčasové přírodní kameny vás lákají již dlouho? Proč si svůj sen o traventinové dlažbě nesplnit právě teď! Foto: prestigestone.sk

Když chcete vyčnívat z řady, nemůžete sáhnout po ničem jiném než po obkladech a dlažbách právě z přírodního materiálu, tvrdého kamene. V nabídce slovenské firmy PRESTIGE stone jsou kameny té nejvyšší kvality. Současně se firma může chlubit bezchybnou realizací, v rámci které si můžete být jistí 100% spokojeností.

  • exklusivní materiály
  • řezané na míru
  • kameny přímo z lomu
  • bohatý sortiment

Je zkrátka skvělé spolupracovat s profesionály, kteří své standardy nesnižují, ale drží si příčku, na niž ostatní vlastně ani nedosáhnou. 

Read more

Local News