O nadrozměrnou přepravu se postará specialista Easy Logistics

Share

Pokud potřebujete přepravit z jednoho místa na druhé strojírenské vybavení, velká průmyslová zařízení či obrovskou konstrukci, obraťte se na služby nějaké logistické firmy. Společnost zabývající se nadrozměrnou přepravou zajistí veškeré potřebné dokumenty, stejně tak i různá povolení, a naplánuje trasu cesty.

nadměrnou přepravu se postará významná logistická společnosti Easy Logistics, která si hravě poradí s přepravou těžkých i dlouhých nákladů. Disponuje bohatým vozovým parkem, jenž je připraven na nadrozměrnou dopravu. Společnost zvládne převézt mosty, různé technologické celky a podobně.

Pestrá škála dopravní techniky

V podstatě nezáleží na tom, v jakém odvětví podnikáte, protože společnost Easy Logistics je schopná převést cokoliv, neboť disponuje širokým spektrem dopravní techniky. Nadrozměrná přeprava musí být vždy perfektně naplánovaná a využívají se k ní víceosé tahače, roztažitelné návěsy, hlubinné návěsy a moderní jumbo návěsy.

Ve firmě Easy Logistics pracují zkušení specialisté s dlouholetými zkušenostmi. Jsou schopni realizovat přepravu nadrozměrných nákladů, a to nejen v rámci České republiky, ale klidně i do zahraničí. Všichni dispečeři mají dobrou jazykovou vybavenost, a tak se nemusíte obávat jazykové bariéry. Přeprava nadrozměrných zásilek vyžaduje celou řadu povolení, průzkum trasy, stanovení optimální trasy a také pojištění. Občas je žádoucí i uskladnění a zabalení, o což se Easy Logistics také postará.

Jaké jsou rozměry nadrozměrné přepravy?

Při přepravě těžkých nákladů je povoleno zboží vysoké, široké i dlouhé. Povolená maximální délka je až 22 metrů, šířka 6 metrů a výška 4,5 metru. V případě vnitrostátních přeprav jsou limity o pár centimetrů vyšší. Přeprava těžkých zásileknení nic, co by nešlo vyřešit. S firmou Easy Logistics je to hračka.

Read more

Local News