O meditační pyramidě se říká, že je léčivá. Co je na tom pravdy?

Share

Jste vystresovaní, toužíte po odpočinku, chcete konečně zahnat vyčerpanost, která vás provází dnes a denně? Toužíte po pořádné porci odpočinku, chcete uklidnit svou mysl a vypustit problémy a starosti, které vám leží v hlavě? Máme pro vás řešení! Tím řešením jsou meditační pyramidy, které s člověkem udělají divy. O meditačních pyramidách se říká, že jsou léčivé, ovšem označení “léčivé pyramidy” není tak přesný. Meditační pyramidy poskytují spíše prostor pro uklidnění, odpočinek, léčí tedy spíše po psychické stránce.

I když léčivé pyramidy, kterým se také přezdívá pyramidy energie nebo energetické pyramidy, nejsou tak léčivé, jak se mnozí domnívají, rozhodně se do nich vyplatí investovat. Energie, která uvnitř pyramid proudí a která je sloučeninou zemské a kosmické energie, pozitivně dopadá nejen na člověka, ale také na zvířata, rostliny a také na předměty kolem.

Účinky meditačních pyramid jsou různé. Mnozí lidé tvrdí, že po pobytu v pyramidách se cítili jako znovuzrození, že byli tak odpočatí, jako nikdy dříve. Dokonce odpočinek přirovnávali k několikahodinovému spánku. Jiní lidé mají tu zkušenost, že meditační pyramidy urychlily léčení nemoci, jiní zase tvrdí, že se obnovila vitalita a dodala energie, která se v těle postrádala.

Dodáváme však a zároveň upozorňujeme na to, že se jedná jen a pouze o prostor určený k meditaci, ke čtení, odpočinku či k relaxaci. Vše je spíše psychického rázu.

Pro koho jsou meditační pyramidy určeny?

Meditační pyramidy jsou určeny všem, koho trápí vyčerpanost, kdo je po dlouhé a náročné nemoci či kdo takzvaně potřebuje “dobít baterky”.

Jakým směrem orientovat pyramidu?

Aby byly účinky meditační pyramidy znatelné, musí se pyramida otočit správným směrem, a to severojižně. Jen tak bude do pyramidy proudit energie, která zažene starosti, trápení a která tělo očistí od napětí, jež se v těle hromadí.

 

 

Read more

Local News