Nuda a stereotyp je zabijákem všem dlouhodobých vztahů!

Share

Každý, kdo žije v dlouhotrvajícím svazku, jistě zaznamenal, že postupem času opadává jak zamilovanost, tak vášeň. Co však dělat, když frekvence milování spadne na nulu? Jak znovu rozdmýchat vášeň, která mezi vámi kdysi byla?

Absence sexu

V první řadě je dobré si uvědomit, že každý vztah se postupem času musí vyvíjet. Zatímco na začátku to bylo zejména o vaší blízkosti a intimitě, se společným bydlením a potomky přichází stále větší starosti a problémy, které odsunou oba partnery na vedlejší kolej. Pokud však cítíte, že se jeden druhému vzdalujete, je třeba tuto situaci ihned řešit, než dojde k rozpadu celého vztahu. Prvním signálem, který značí, že něco není v nepořádku, je málo častý sex. I když samozřejmě existují ve vztahu dvou lidí důležitější věci, intimita by stále měla mezi partnery mít své místo. Jak tento stav zvrátit?

Plánujte

Je jasné, že milovat se nejde na povel. Pokud jste každý den unavení z práce a povinností okolo domácnosti, zkuste na to jít jinak. Stačí si podle svých možností vyhradit každý týden čas, který bude určený jen pro vás dva. Pro jednou nevařte, nádobí nechte na druhý den, děti dejte hlídat babičce. Domácnost se nezboří a vy si s partnerem můžete vyšetřit čas, který můžete věnovat nejenom intimnostem, ale třeba i společným výletům nebo koníčkům. Pokud totiž ve vztahu máte nedostatek pozornosti a neprožíváte stále nové zážitky, může se natolik ponořit do stereotypu, že jej již nebude možné zachránit.

Probuďte vášeň

To, že je momentálně vaše společné lože vychladnuté, nemusí být permanentní stav. Zkuste investovat do nového prádla, vyrazte společně na víkendový pobyt, kupte si kamasútru nebo zajděte společně do erotického masážního salonu na tantrickou masáž nebo nuru masáž. Objevíte nové pocity, obzory a ještě k tomu stmelíte váš vztah, který bude silnější než kdy dříve.

Read more

Local News