Nuda a nepohodlí v kalhotách? El.ka bourá zažité stereoptypy

Share

Každý chlap začíná svůj den natáhnutím spodního prádla. Zatímco jeden muž sáhne po škrtících, rádoby sexy boxerkách, ve kterých se bude celý den pařit a tlačit, jiný a daleko protřelejší oblékne trendy a hlavně pohodlné trenky značky El.ka.

Jak bude jejich den vypadat? 

Jak vypadá den v boxerkách?

Toho v boxerkách čekají nepříjemnosti už samého rána. U snídaně si uvědomí chybu své volby. Boxerky se nepříjemně zařezávají do těch nejcitlivějších míst, jenže na převlékání už je příliš pozdě, musí do práce. Při cestě MHD bohužel nemá moc možností, jak si nepadnoucí spodní prádlo upravit, a tak tiše trpí. A jiné to nebude ani v práci, kde se okolo něj stále pohybují jeho kolegové. Jediná šance je úprava na záchodě. Ovšem moc dobře ví, že jakmile vyjde z WC a posadí se, boxerky opět začnou se svým pomalým mučením. Navíc je dnes v kanclíku pěkně přetopeno a těsné prádlo začíná dělat své. Konečně je tu konec pracovní doby a nyní hurá za svou novou přítelkyní. Ta samozřejmě výběr jeho spodního prádla kladně ohodnotí.

Kdyby tak věděla, kolik si toho kvůli její pochvale vytrpěl!

Jak vypadá tentýž den v trenýrkách?

Protřelý muž, který má své priority oblékne trenýrky od českého výrobce a po ranní hygieně si s chutí dá snídani. Poté vyrazí do práce, cestou v MHD potká pár svých přátel, tudíž si jinak nudnou cestu užije, zjistí novinky a domluví se na víkendové párty. V práci pohodička, šéf ho dokonce pochválí za skvěle odváděnou práci. I když je dnes v kanceláří poměrně přetopeno, volnější spodní prádlo brání zapaření. Po práci se má sejít se svou přítelkyní, už se nemůže dočkat, až spolu hupnou do peřin. Přítelkyně samozřejmě celá natěšená z něj “rve“ oblečení už ve dveřích.

Když uvidí stylové trenýrky El.ka, přichází údiv a závist, prý, kde koupil tak skvělé prádlo!

trenky 14 (8) trenky-15

Rozhodli se zbourat nudu spodního prádla!

Cílem českého výrobce bylo vytvořit prádlo, které se pohodlně vejde do všech typů kalhot i šortek, zároveň však bude svému majiteli přinášet uspokojivé pohodlí i volnost. A povedlo se! Pánské trenýrky El.ka se hodí pro muže každého věku, každého stylu oblékání i pro každou příležitost. Jsou ideální jen tak na lenošení na gauči i pro důležitý den v práci a rovněž i pro vrcholový sportovní výkon.

El.ka spodní prádlo, to jsou maximálně vychytané trenýrky s dokonalým střihem, trendy vzory, které jsou vhodné pro každé použití. 

Trenky jsou šité ze 100% bavlny, vyrobené v ČR. Každý, kdo oblékne, ocení vysoký komfort nošení, během něhož nedochází k žádnému pocení nebo nepříjemnému zaříznutí. Jde o nejzdravější i nejpohodlnější prádlo pro muže (a ženy?).

Máte strach, že vám trenky zabaví vaše holka? Pořiďte jí vlastní!

Stejně vychytané prádlo můžete pořídit i své přítelkyni! Dámské trenýrky El.ka jsou šité na míru ženskému tělu, tudíž nikde nic nepřebývá a výsledek je nejen pohodlný, ale také sexy.

Pánské spodní prádlo El.Ka

Read more

Local News