Novým generálním ředitelem skupiny DRFG se stal akcionář Roman Řezníček

Share

V investiční skupině Davida Rusňáka dochází k velké změně. A to konkrétně ke změně v samotném vedení společnosti, kdy se během července přesunul na pozici generálního ředitele Roman Řezníček – jeden z akcionářů DRFG. 

Změny ve vedení investiční skupiny Davida Rusňáka

Dosavadní generální ředitel, pan Peter Hlaváč, ve skupině Davida Rusňáka zůstává. Aktuálně bude mít na starosti vybrané klíčové projekty. Momentálně je jeho úkolem práce na významné akvizici, ke které by mělo dojít v průběhu několika následujících týdnů.

„Peter Hlaváč nastoupil do skupiny DRFG v extrémně složité době celosvětové pandemie COVID-19. I přesto však během jeho tříletého kontraktu dokázal úspěšně naplnit cíl, jenž byl vytyčen, a to včetně výkonu funkce generálního ředitele,“ vysvětluje Roman Řezníček, který na začátku července převzal veškeré kompetence generálního ředitele. 

Následně dodává: „Osobně bych rád pokračoval ve zdárném rozvoji dosavadních investičních příležitostí v rámci našich dlouhodobých strategických pilířů. Ty jsou v oblasti finančních služeb, nemovitostí a telekomunikací. V současnosti máme ve všech těchto segmentech rozpracováno mnoho zajímavých projektů, jež nás značně posunou dál.“ 

Projekty investiční skupiny DRFG

Rusňákova investiční skupina je známá pro svůj zodpovědný přístup, čímž jen potvrzuje, že rozhodně není žádné letadlo. Aktuálně se skupina DRFG podílí na těchto projektech:

  1. Apartmány Green Mladá Boleslav,
  2. Green Resort Kunětická Hora,
  3. Vícefunkční areál Tři Dvory jen pár minut od Brna,
  4. Smetanka Park v Olomouci,
  5. Rezidence Spojovací v pražských Vysočanech.

Kromě českého trhu se skupina DRFG nebojí expandovat ani na polské nebo například slovenské území. 

Autor: Michal Pecka

Read more

Local News