Nový projekt? Ulehči si práci novým teleskopickým žebříkem

Share

Jako správný domácí kutil ti nedají tvé nové nápady spát? Pokud stále něco buduješ a vylepšuješ, jistě využiješ nový teleskopický žebřík. Poradíme ti s výběrem i nákupem.

Sváříš, pájíš, krájíš? Vytváříš dílo hodné kutilského génia? Úspěch tvého projektu závisí nejen na šikovnosti tvých českých ručiček, je to i o kvalitním a funkčním nářadí

Teleskopický žebřík – Snese ti modré z nebe?

Třeba takový teleskopický žebřík je velmi šikovná věcička, která se hodí do tvé domácí dílničky i kufru auta. Už asi tušíš, že tento žebřík má své největší přednosti v nízké hmotnosti a vysoké stabilitě. Jaké jsou jeho další klady?

Žebřík má konstrukci vyrobenou z hliníku a umělé hmoty. Dá se snadno vysouvat do výšky, kterou aktuálně potřebuješ. Vysouvání po jednotlivých stupních ušetří často práci i čas. Pokud nemáš sebemenší chuť se tahat s velkým žebříkem, je jasné, co musíš udělat. Mrknout na kategorii teleskopické žebříky a nějaký si pořídit.

Žebřík složíš do velmi malého rozměru, což vede k jednoduchému skladování i v případě, že nemáš volného místa nazbyt, a také až ke směšně jednoduchému přemisťování.

Někdy nemusíš lézt až do nebes. Když potřebuješ jen pár metrů nad zem, teleskopický hliníkový žebřík tě tam dostane. Doporučujeme nabídku specializovaného e-shopu Hobby.grimax.cz

Nářadí po dědovi? Je čas vyzkoušet, jak funguje moderní technologie

Asi každý chlap má ve své dílně nějaké to staré nářadí po tátovi nebo ještě starší po dědovi. Jde o kutilskému srdci blízké rodinné relikvie, které se vyznačují výjimečně kvalitním zpracováním. Ovšem, uznej, že někdy už tě to táhne k něčemu novému, modernějšímu a technologicky vyspělejšímu. Navíc ty dřevěné štafle mají své nejlepší roky za sebou a práce na nich už je dost “o hubu“.

naradi-pro-muze-grimax

Na chvíli odlož ten klasický, neskladný žebřík ještě po dědovi a pořiď si vychytávku v podobě teleskopického žebříku. Můžeš ho mít uskladněný spolu s nářadím ve skříni – až tak skladný je! Foto: Hobby.grimax.cz

Nabízí se ti tři délky teleskopického žebříku: 3,8 m, 4,4 m a 5,0 m. Každý z těchto modelů je pak dodáván ve složené podobě, což je vždy přibližně kolem jednoho metru.

Read more

Local News