Nový kolimátor Holosun SCS má rozhodně co nabídnout

Share

Výrobce kolimátorů Holosun rozhodně nezahálí. Nedávno například na trh uvedl novinku v podobě kolimátoru Holosun SCS. Jedná se o zařízení určené pro majitele Glocků. A už teď je jasné, že si jistě brzy najde spoustu příznivců.

Jak je to s výškou kolimátoru

Při pořizování kolimátoru je častou otázkou fakt, zda je nutné instalovat vyšší mířidla. V tomto případě se této činnosti zbavíte. Kolimátor se totiž bude vyrábět v několika verzích podle typu zbraně. 

Kolimátor se solárním panelem

O bezproblémový provoz kolimátoru se solárním panelem se stará knoflíková nabíjecí baterie ML1220, kterou najdete uvnitř. V případě potřeby ji lze snadno vyjmout a vyměnit. Solární panel přitom dokáže bez problémů dodávat potřebný proud pro napájení kolimátoru. A to za předpokladu denního světla při polojasné obloze.

Zaujme kompaktními rozměry

Tento kolimátor pro Glocky vás na první pohled zaujme svými kompaktními rozměry. Konstrukce je vyrobena z odolného titanu a celková váha zařízení činí pouhých 39 gramů. 

Výhodou je rovněž velmi intuitivní ovládání, které zajišťuje jediné tlačítko umístěné v zadní části pod solárním panelem. 

I přes kompaktní rozměry se ovšem tento kolimátor může pochlubit dostatečně velkou obrazovkou. Její rozměry totiž činí 1,95 × 1,47 cm. Pokud se chystáte kolimátor použít úplně poprvé, pravděpodobně si na jeho přítomnost budete muset nějakou chvíli zvykat. Zanedlouho se do toho ale dostanete a vaši sportovní střelbu povýšíte na zcela novou úroveň. 

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz

Read more

Local News