Nové rezidenční projekty v Praze táhnou. Znáte Vilapark Klamovka?

Share

Pokud je vaší vysněnou metou vlastní bydlení v hlavním městě, pravděpodobně jste se již zabývali strukturou pražského realitního trhu. A zřejmě vám neuniklo, že se největší pozornosti dostává novým developerským projektům. V čem jsou výjimečné a proč byste měli zvážit investici do bydlení ve Vilaparku Klamovka?

Bydlení v některém z pražských developerských projektů je protkáno výhodami, na které můžete v případě starších činžovních domů či paneláků rovnou zapomenout Za zmínku stojí zejména moderní vzhled, nové vybavení, praktické řešení interiérů s důrazem na maximální využití prostoru, jakožto i celková kvalita staveb.

Obyvatelům pražských rezidencí se obvykle dostává mnohem většího komfortu, a to nejen v souvislosti s vysokým standardem samotného bydlení, ale i s občanskou vybaveností bezprostředního okolí.

Samozřejmě však platí, že i v případě developerských projektů není zlato vše, co se třpytí. S ohledem na vyšší cenu musíte vybírat obezřetně – a v prvé řadě se zaměřit na rezidence z portfolia renomovaných developerů, u nichž nehrozí riziko zpoždění, či dokonce nedokončení stavby. Dobrou volbou může být třeba nové bydlení na Praze 5 ve Vilaparku Klamovka.

Příroda na dosah ruky přímo uprostřed města

Za projektem Vilapark Klamovka stojí jeden z předních českých developerů – společnost Metrostav Development. Představuje splněný sen pro každého, kdo hledá bydlení na vysoké úrovni v srdci Prahy a zároveň touží po klidné přírodě v blízkém okolí. V bezprostřední blízkosti se nachází bývalý zámecký park, který je vhodný pro relaxaci i sportovní vyžití.

Vilapark Klamovka se chlubí skvělou adresou, která nenutí ke kompromisům. Do nabídky se dostane celkem 117 nových bytů ve dvou samostatných bytových domech. Informace o průběhu výstavby, možnostech financování a aktuality najdete na stránkách vilaparkklamovka.cz.

Read more

Local News