Nové módní trendy? Hoď na ně bobek a navleč triko “Bob a Bobek“

Share

Nová pánská móda ti nic moc neříká, ale na druhou stranu nechceš vypadat jako sto let za opicema? Pak tě určitě osloví vtipná trika od geekshirts – spojují aktuální styl s retro motivy a kupodivu to funguje hodně dobře!

Nejsi žádný modeman, přesto se nebojíš na sebe upozornit? Smysl pro humor a odvaha v oblékání jde ruku v ruce na triku z geekshirts.

Retro, které má aktuální styl

Pořád slyšíš, jak se móda vrací, ale stejně jsou všude k vidění jen namistrovaný týpci oháknutý v posledních kolekcích oblečení. Nemáš chuť ani čas lítat po obchodech? Nejsi žádná “shopaholička“? Nechceš být ovce čekající na poslední kousky z velkých módních domů? Snadná pomoc.

Má rada zní: Nebrat svět módy až tak vážně.

Udělat si ze sebe srandu je sakra těžké. Mnohdy ale dokáže retro motiv na triku odlehčit situaci a tvému vzhledu výrazně prospět.

Do práce nebo na důležitou schůzku si asi triko s vtipným potiskem nevezmeš, ovšem je spousta jiných příležitostí a akcí, kde triko v retro stylu bude trefné. Doma, venku, na párty, výletě i do hospody s kámošem. V podstatě kdekoliv můžeš tím správným trikem ukázat svou aktuální náladu, svůj názor, svou odlišnost a nadhled.

pat-a-mat

Jsi odborník na slovo vzatý? Pak se nemůžeš prezentovat v ničem jiném než v triku “Pat a Mat – Záruka kvality!“. Foto: geekshirts.cz

Vstávat a nakupovat!

Nemáš-li už nic na sebe, nákup oblečení neodkládej! Navíc triček, hlavně těch s krátkým rukávem, není nikdy dost! Unosíš je celoročně a když k tomu ještě připočteš originální motiv, budeš za hvězdu, kam jen přijdeš.

Nákupní tip: Králíci Bob a Bobek jsou legendami, nikdy tak nevyjdou z módy, milují je děti a oslovují i dospělé (ženy). Zaujmi tak každého a hlavně každou, tričko – vstávat a cvičit! ti nesmí ve skříni chybět.

Retro kolekce od Geekshirts.cz pozvedne tvůj look!

© Vladimír Jiránek
Podlicenci poskytla Česká televize.

Read more

Local News