Nohy jako v bavlnce

Share

Když člověk dostane pod stromeček měkký balíček a v něm ponožky, většinou alespoň v duchu protočí panenky. Ponožky, jako vážně? Ale to se kupovaly takové ty klasické černé nebo tmavě zelené, které zrovna moc parády nenadělaly. A co dokonce pletené z chemlonu? Z toho se člověk osype jen, když to slyší. Móda však značně pokročila a dnes už jsou ponožky k dostání v mnoha variantách, vzorech a hlavně materiálech, které nohy vyloženě potěší. Když už měkký balíček, tak rozhodně s ponožkami z bambusu.

Barvám vstup povolen!

Ponožky si člověk kupuje proto, aby v botách nechodil bos, nebo proto, že je mu zima. Moc neřeší trendy a důležitá je především funkce. Dnes se ale i k obleku dají nosit ponožky barevné a vzorované a je to víc než IN. Možná si řeknete, že je dnešní móda opravdu mimo a všechno je tak trochu nevkus. Ale barvy v šatníku mohou znamenat mnohem lepší a veselejší náladu. Navíc může jít tak trochu o jistou revoltu – k usedlému obleku vezmete strakaté veselé ponožky, co nejsou v podstatě vidět, a je to. Odvažte se a nebojte barev, váš život bude mnohem veselejší.

Pohodlí především

Ač je barva pro většinu lidí spíš podřadným faktorem, vždy by mělo vítězit pohodlí. Zvlášť jestli chodíte v botách celý den. Nohy si příliš neodpočinou, jsou namáhané a hlavně zapocené. Proto je vhodné vybírat prodyšné lehké materiály, které udrží nohy v suchu a pohodlí. Takové jsou třeba bambusové ponožky. Zahřejí v zimě, v létě příjemně zchladí. Jsou antistatické a dokonale „dýchají“. Při zátěži dobře odvádějí pot a pomáhají předcházet pachu. Jsou prostě ideální ke každodennímu nošení. A nezáleží na tom, zda si vyberete divoké barvy nebo zůstanete u střízlivé černé/šedé/hnědé.

Ponožky jako dárek? Teď už ano!

Ponožky z bambusu budou spíš praktickým dárkem, i když mohou být i velmi trendy záležitostí. Abyste docílili správného wow efektu (a všichni víme, že hodně záleží i na prezentaci), můžete koupit dárkové balení ponožek. Obal má na sobě většinou stejný vzor a dá se hezky zabalit do papíru. Váš dárek bude dokonale decentní a efektní.

Read more

Local News