Nevíš, čím dostat svou krásku do kolen? Přiveď ji na několik nocí k “Princovi“

Share

Chcete svou krásnou přítelkyni potěšit? Získat nějaké ty body? Překvapit jí luxusem, stylovým prostředím a perfektními službami? Přiveďte jí na několik nocí k “Princovi“!

Léto už se přehouplo do své druhé poloviny a vy jste stále nepodnikli nic, co by vaší partnerku bavilo? Každodenní sezení na zahrádce místní hospody jí úsměv na tváři nevykouzlí! Chce to něco, čím jí prostě dostanete do kolen a stoupnete tak v jejích očích. Máte-li se stát jejím princem, je třeba nechat si pomoc od jiného “Prince‘‚.

Nemějte obavy, rozhodně se o svou vyvolenou nebudete muset dělit s jiným mužem. Řeč je o vysoce luxusním pražském hotelu U Prince.

Hotel U Prince *****

Když už máte vyrazit do hlavního města a užít si tak historii a zábavu všeho druhu, je třeba to zažít v samotném srdci. Hotel U Prince stojí přímo ve středu historické části Prahy, která je chráněná UNESCEM. Staroměstské náměstí pamatuje ty nejvýznamnější události českých i evropských dějin.

003

Nechte na sebe dýchnout tu jedinečnou atmosféru, při níž nebude o romantické chvíle nouze. 

Autentické prostředí zrekonstruovaného objektu z 12. století můžete využít pro své plány. V jednom z 15 prostorných pokojů jí můžete dopřát dokonalé milování, nebo míříte výše a zarezervujete si rovnou luxusní apartmá či junior suite? Originální a stylový starožitný nábytek vás přenese do dob, kdy se pánové dvořili a dámy se cudně zahalovaly do obrovských rób. Která žena by v takové době nechtěla žít! Koupelna, toaleta, minibar, satelit, klimatizace, telefon i wifi však zajistí pohodlí dnešní doby.

Výhodou je i parkoviště pouhých 300 metrů od hotelového komplexu.

bar_web_galerie07

Dostat svou přítelkyni na vrchol blaha vám pak pomůže hotelová restaurace s nabídkou nejlepších specialit české i mezinárodní kuchyně. Black Angel’s bar v suterénu hotelu spolu s několika drinky a hrou na piáno zajistí, že večer půjde “žádoucím“ směrem, tedy do ložnice.

10

Bude-li se chtít vaše partnerka pokochat krásou Prahy, venkovní zahrádka nebo terasa nabídne ten správný výhled.

Připravte překvapení co nejdříve, rezervaci můžete provést na www.hoteluprince.com

Hotel U Zlatého stromu ****

Pokud by vás nabídka výše zmíněného hotelu neoslovila je tu další možnost. Hotel U Zlatého stromu se nachází doslova pár kroků od nejvýznamnější památky – Karlova mostu.

2

Samozřejmostí jsou opět luxusně vybavené pokoje s původními renesančními prvky. Koupelna, minibar, wifi i satelit zajistí komfort, i když pochybujeme, že během svého pobytu najdete chuť sledovat televizi.

4 (1)

Pokud se vám podaří vylézt z postele, můžete si užít příjemné posezení v zastřešeném atriu či na terase s mořským akváriem. Večer doporučujeme navštívit vyhlášený Music Club!

Apartmány v Praze zarezervujete na webu www.uzlatehostromu.com

Read more

Local News