Netradiční ubytovny s pěti hvězdičkama

Share

Nudí vás pobyt na cestách v obyčejných hotelech, které se liší pouze počtem hvězdiček, ale jinak vybavení jako jsou postele, skříně a židle jsou všude stejné? Pokud máte rádi extravaganci, mohla by vás nadchnout nabídka zahraničích hotelů, které jsou zařízené v opravdu kuriózním stylu.

La Montana Magica Lodge Huilo Huilo

huilo_2 huilo_5 huilo_4 huilo_3

 

Tento pětihvězdičkový hotel se nachází v chilské rezervaci Huilo, která se rozkládá na 120,000 hektarech půdy. Co je na něm tak zvláštního? Je postavený a vybavený z přírodních materiálů, nejčastěji ze dřeva a kamene. Z vrcholku hotelu padá vodopád, který dodává tu pravou atmosféru uprostřed lesů.

Iglu–Dorf

iglu_3 iglu_obr iglu_7 iglu_6 iglu_4

Pokud máte rádi zimu, švýcarské Alpy nabízí to pravé ubytování. Adrian Günter postavil své první iglú roku 1996, dnes jsou jeho iglú využívány jako hotely. Pojmou 52 lidí, místnosti jsou rozděleny pro rodiny s dětmi, zamilované páry až po pokoje pro 6 osob. V ceně je jídlo, nealkoholické pivo, sauna a výřivka. Spí se ve spacákách, nejstarší návštěvník byla 83-letá žena a nejmladší 19-ti měsíční dítě. Tým stavitelů vybudoval i kostel, ve kterém probíhají svatební obřady.

Crazy Bear – Beaconsfield

crazy_bear_4 crazy_bear_2 crazy_bear_1 crazy_bear

Londýnský hotel, jehož stěny pokrývají zlatočerné nebo rudé látky, které mají vzbuzovat dojem magie. Vybavení pokojů je vytvořeno z kůže, semiše, dubu, porcelánu, sametu a 24 karátového zlata. Každá z deseti ložnic je však odlišná. Schodiště do soukromého baru je z mramoru, zábradlí má tvar hroznýše.

Read more

Local News