Neradi nakupujete v obchodních domech? Nemusíte!

Share

Je hodně mužů, pro které je nakupování oblečení v kamenných obchodech hotovou noční můrou. Navštívit takový velký obchodní dům je donutíte, až když skutečně jde do tuhého. Když zkrátka nemají co na sebe, a ani to se mnohdy neobejde bez problémů. Většinou v podobě nemístných poznámek a protočených očí.
Jednomu z mých expartnerů nevadilo ani tak samotné nakupování oblečení jako spíše jeho zkoušení v kabinkách. Na košili se podíval, kritickým okem zhodnotil, jestli mu sedne, a pospíchal s ní ke kase. To, jestli pane či nepadne, zjistil až následně doma. Většinou padla. Spousta mužů je na tom podobně. Právě pro tyto případy je přímo stvořený módní inspirátor modio.cz. Že jej neznáte? To je chyba, kterou je na místě rychle napravit.

Více než cenový srovnávač

Hlavním úkolem módního inspirátoru modio.cz je informovat a inspirovat. A to se mu daří na výbornou. Server uživatelům v první řadě usnadňuje objednávání nových módních kousků a značek. Zdaleka se tedy nejedná o pouhý cenový srovnávač, na jaký jste zvyklí. Modio dokáže mnohem víc.

Zboží věhlasných značek na jednom místě

V přehledné galerii přímo vám na míru nashromáždí zboží z e-shopů i kamenných prodejen určené jen pro vás. Při registraci jednoduše zadáte svou velikost oblečení a obuvi a chytrý vyhledávač vám od toho okamžiku bude nabízet jen kousky, které vám padnou.

Novinky a slevy na talíři

Tímto však přednosti serveru nekončí. Jako první informuje i o veškerých novinkách, slevách i výprodejích zboží takových značek, jakými jsou Adidas, Calvin Klein, Converse, Gap, Guess, Nike, Only, Tommy Hilfiger a další.

Vybírejte podle kategorie, barvy i cenového rozmezí

Zboží si ale samozřejmě můžete vybírat i podle jednotlivých kategorií a následných podkategorií – panské sportovní kalhoty, mikiny, pánské svetry, trička či bundy. Výběr navíc můžete jednoduše filtrovat, ať již podle velikosti, barvy, stylu či podle ceny. Nezbytnou inspiraci pak najdete v sekci s týmž názvem. Jednoduché, že? Tak neváhejte, a server vyzkoušejte. Věříme, že od toho okamžiku už do klasického obchodu s oblečením nevkročíte. Nebudete totiž muset.

Read more

Local News