Nekupujte bazarový minibagr, nový pořídíte za stejnou cenu

Share

Zní to téměř neuvěřitelně. Za stejnou cenu dostanete místo bazarového nové zařízení, takže nebude opotřebované ani zatížené žádnými vadami. Navíc nebudete muset přemýšlet, jestli děláte dobře, když kupujete zrovna od tohoto prodejce. Dostanete kvalitu i se zárukou.

Pokud si myslíte, že minibagry bazar nabízí levněji, jste na omylu. Nejdříve si zkuste vůbec najít nějaký takový, který tyto stroje prodává. Autobazarů s osobními automobily je mnoho, ale bazarů specializovaných na užitkové stroje zase tolik ne. A moc minibagrů a minirypadel ve svém sortimentu nemívají.

Vsaďte na minibagry z jihu Moravy

Najít prodejce minibagrů je rozhodně snadnější. Jedním z nich je například společnost LUTY, s. r. o. s webem Mikrobagry.cz. Své bagry odnikud nedováží, nemusíte se tedy bát koupě nekvalitního zboží z Číny. Všechny produkty jsou s láskou montovány na jihu Moravy. Prodávají minibagry, minirypadla, mikrobagry i dumpery, a to i za ceny pod sto tisíc korun. Dodávají rovněž náhradní díly, jako jsou lžíce, hrábě, vrtáky apod.

S minibagrem si možná i vyděláte

Na co konkrétně minibagr sháníte? Chcete s ním provádět výkopové práce, shrnovat sníh či brát si ho na pomoc do lesa? Tyto stroje mají opravdu široké využití. Nejde jen o to, že nebudete muset používat lopatu a krumpáč.

Vaši sousedé a kamarádi si pravděpodobně brzy všimnou, že jste si pořídili nového pomocníka. Možná jim o něm budete sami vyprávět, jakým způsobem vám zjednodušil práci, a oni přijdou na to, jak moc by se jim také hodil. Nabídněte výpomoc, vezměte si nějakou tu stovečku za práci – a kdo ví, třeba se jednou občasná výpomoc s minibagrem stane i vaším zdrojem obživy.

Za jakou částku nabízí minibagr bazar, se podívejte sami. O moc nižší ale nebude, navíc se vystavíte riziku koupě zajíce v pytli. Buďte chytřejší, kupte si nový minibagr z jižní Moravy.

Read more

Local News