Nejžhavější sexuální pomůcky

Share

Chtěli byste v sexu vyzkoušet něco nového? Vzít si s sebou do postele nové, dosud nevyzkoušené pomůcky, nebo si jen sám užít, když je partnerka na služební cestě? Nabídka sexuálních pomůcek je opravdu veliká, některé jsou však hodně kuriózní a žhavé.

1. Dvouvibrátor

dvouvibrator

Staré dobré časy vibrátoru jsou pryč. Dvouvibrátor, poháněný bateriemi, masírujte dva otvory zároveň. Umělý penis určený do řitního otvoru je samozřejmě tenčí a menší. Tato pomůcka jezdí v pravidelném rytmu, který lze nastavit. Přístroj má normální tělovou barvu a přizpůsobí se teplotě organismu.

2. Gumová vagína, zadek či ústa

vagina

Tyto hračičky jsou vyrobeny z materiálu Real Feel Superskin®, který neobsahuje latex a nevyvolává nežádoucí alergickou reakci. Vagína působí opravdu věrohodně a sama udržuje stálou tělesnou teplotu lidského těla. Otvor je schován v nenápadné krabičce, která připomíná svítící baterku. Udržuje se zda vlhkost pro snadnější zavádění. Na své si přijdou hlavně milovníci análního a orálního sexu.

3. Pás cudnosti

pas

Ženy občas touží po svázaném muži, se kterým si mohou dělat, co chtějí. Pás cudnosti pro muže je to nejlepší řešení. Pomocí posuvného pásku a zámku vašeho kamaráda uvězní. Penis a varlata jsou uschována v mřížovaném pytli.

4. Kovové kroužky

krouzky

Tyto kroužky se nasazují na penis od šourku po žalud. Většinu těchto ozdob však lze nasadit během erekce. Pokud si potrpíte na bolestivém sexu, je to pro vás dobré řešení. Využívají se především u análního sexu.

5. Vakuové pumpy

pumpa

Pumpy se vyrábí jak pro muže, tak pro ženy. Princip je však stejný, jde o to zlepšení erekce a prokrvení vagíny. Ženy mají možnost zakoupit si i pumpu na klitoris nebo pysky. Dámská i pánská varianta se dělí ještě dále na vibrační a nevibrační.

Read more

Local News