Nejlepší dárek pro muže? Zaručeně kvalitní kosmetika!

Share

Hladká a jemná pokožka, lesklé vlasy a příjemná vůně nemusí být jen výsadou žen. I pánové chtějí být přitažliví, sexy a držet krok s moderními trendy!

Jedině kvalitní kosmetika se postará o jemnou pokožku tváře a těla či bohatý účes. Milé dámy, možná byste se divily, kolik sprchových gelů, krémů na holení, šamponů a parfémů muži během měsíce spotřebují. Dokonce více než vy samy!

Nivea je klasika

Produkty německé značky Nivea jsou léty prověřené a nikdy nezklamou. Jejich pořizovací cena není závratná a mnohdy předčí i předraženou bio kosmetiku. Nivea Men zahrnuje kosmetické sady na holení, péči o tělo, přípravky na sprchování a šampony, deodoranty i antiperspiranty. Holení tváře se stane s přípravky Nivea Men příjemným. Pleť po nich bude jemná, svěží, hladká a voňavá. Pánové se rádi sprchují a zkoušejí nevšední vůně moře a tropických rostlin, ale s mazáním těla a rukou je to složitější. V tomto případě je upoutá krém jako stvořený pro pokožku celého těla, který nezanechává mastný film a krásně voní.

Na suchou i citlivou pokožku sedne Bulldog

Pokud hledáte pánskou kosmetiku za super cenu, vsaďte na Bulldog Skincare For Men. Hydratační krémy, mýdla, holící přípravky a sprchové gely sednou mužům s citlivou, suchou i mastnou pokožkou. Kosmetické řady Bulldog potěší jako dárek k narozeninám anebo pod stromeček, protože jsou k dostání za slušný peníz a v luxusních dárkových sadách! Když natrefíte na akční ceny, získáte je mnohem levněji!

Svěží a sexy muž

Už dávno neplatí pořekadlo, že muž musí vonět potem! Ba právě naopak o sebe muži pečují, protože prahnou po pozornosti opačného pohlaví. S kosmetikou Bellow The Belt Gooming se jim to podaří a padne ji k nohám i nejnáročnější dáma! Vyzkoušejte třeba gel a sprej na intimní partie, kosmetické sady v dárkovém balení a osvěžující sprchové gely.

Read more

Local News