Nejčastější sexuální nehody

Share

Sexuální hrátky a experimenty provází život každého z nás. Dávejte však pozor na vysokou citlivost genitálií a nepřehánějte to, mohli byste způsobit partnerovi nemalé bolesti…

Pokousání

Dnes v České republice provozují čtyři lidé z pěti orální sex. To ovšem nemusí být pro muže vždy příjemné. Občas se totiž stane, že dáma stiskne zoubky a partnerův penis značně poraní. Může to vést až ke krvácení a v některých případech je potřeba i chirurgického ošetření. Poznámka: V minulosti podle profesora Hynieho platilo, že orální sex je známkou pohlavní úchylky a jeho provozovatelé jsou často lidé duševně zaostalí.

Zlomený penis

Při násilné manipulaci může ve výjimečných případech prasknout vazivové pouzdro topořivých těles a krev se dostává do podkoží. Zejména při některých polohách , kdy žena shora nasedá na mužův penis, se při divokém a bezohledném nasednutí zvyšuje pravděpodobnost této nehody.

Úrazu se někdy říká zlomenina penisu, i když o skutečnou frakturu vlastně nejde. Projevuje se hlavně bolestivostí a značně objemnou modřinou. Úraz se dá léčí obklady, klidem, a různými prostředky proti krvácení. Samozřejmé je, že bude nějakou dobu trvat sexuální nezpůsobilost. Většina těchto poranění se hojí velice rychle.

Vykloubený penis

Tato sexuální nehoda sice není tak častá, nicméně při divoké souloži se občas může stát. Důvodem je vlastně odtržení mužského údu od jeho kůže. Říká se tomu také „penis naruby“. Může totiž vklouznout pod stydkou sponu, nebo do šourku. V těchto situaci nepostačí jen obklad nebo mastička, musí nastoupit operační zákrok.

Tržné rány pochvy

Tato tržná zranění mají většinou ostré okraje a připomínají jakési řezné rány. Někdy také dost krvácí a vyžadují lékařskou pomoc. K těmto poraněním většinou dochází při pohlavním styku. Skutečná poranění (trhliny) vznikají většinou při násilném sexu, nebo když je penis značně větší než pochva. Ženská pochva je velice pružná část, kterou při porodu prochází hlavička novorozence o průměru 9,5cm. Přesto může penis nadměrných rozměrů způsobit poranění.

Pozor na varlata

Varlata jsou velice citlivá mužská místa. Pohráváním si s varlaty znamená pro spoustu mužů příjemnou aktivitu v rámci milostné předehry nebo atraktivní zpestření vlastního pohlavního styku. Ale při větší intenzitě stisku dochází k velké bolesti. Kdysi se někteří muži trestali tím, že jim byly rozdrceny varlata. I v dnešní době se setkáváme s podobnými případy neúmyslných nehod poškození varlat. Nejčastější druh tohoto poranění bývá v Německu.

Neexperimentovat s fouknutím do pochvy!

Některá malá poranění se většinou docela dobře hojí, problémem ale je, když muže napadne zkusit něco nového a fouknout své partnerce do pochvy. Potom většinou žena začne cítit nevolnost, protože i docela malý tlak vzduchu může způsobit jeho průnik až k vejcovodům do břišní dutiny. Smrtelné nebezpečí kvůli foukáním do pochvy hrozí velmi krátce těhotným ženám.Vzduch míří do krevního oběhu a může zde způsobit smrtelnou vzduchovou embolii.

Read more

Local News