Nedokonalosti těla se dají ukrýt oblečením! Naučte zamaskovat krátké nohy nebo hubené ruce

Share

Jaký je rozdíl mezi muži a ženami? V kamufláži! Ženské umí velice dobře svůj velký zadek, povislá prsa nebo špekaté břicho zamaskovat právě výběrem správného oblečení. Navíc mají ještě make-up!

Muži toto umění neovládají, a tak se pořád snaží ty hubené ruce změnit v gymu a za svůj nízký vzrůst se prostě jen stydí. Všechno se ale dá ukrýt, móda mnohdy funguje jako forma kamufláže a ochrany před výsměchem okolí.

Jestli vás na těle něco trápí, tyto techniky vám pomohou zvýšit sebevědomí!

Pihy, akné, problémy s pletí

Problémy s pletí jsou vždy příčinou studu, ať už na rande nebo v práci. Každý nepříjemně civí a vy jste z toho nesví. Nechcete-li akné zakrývat pánskou kosmetikou, vsaďte na oblečení výrazných vzorů a hrubé textury. Zcela vážně! Lidé si budou méně všímat vašeho obličeje, pokud budete nosit trika, košile a další oblečení ve výrazných barvách a motivech.

nedokonalosti-muze-1

Extravagantní kousky odvedou nežádoucí pozornost. Foto: Pinterest

Hubené nohy

Hubené nohy trápí spoustu tvrdých chlapů. Brání totiž nošení šortek nebo kratších plavek. V tomto případě bohužel nepomůže nic než tvrdá dřina v gymu, výsledky se začnou dostavovat. Na druhou stranu, pokud nechcete své hubené nohy vystavovat na odiv ani v práci, nenoste upnuté skinny jeans a když, tak zvolte trhaný model.

Nenoste ani větší trika, mikiny, kabáty či košile. Jakmile bude něco z toho oversized (hodně volné), přitáhne to pozornost na vaše kuří nožky.

trhane-01 (1)

Trhané džíny mohou odvrátit pozornost od hubených nohou. Foto: Pinterest

Hubené ruce

Hubené paže a ruce celkově jsou problémem hlavně těch, kteří nestíhají návštěvu fitka tak často a pracují hlavou. Je to logické. Nejrychlejší schovka spočívá v košili, jejíž rukáv ležérně ohrnete tak, aby končil těsně pod loktem. Košile tudíž nebude tolik přiléhat a opticky paži zvětší. Ohrnutí rukávu odvede pozornost i od zápěstí.

Poznámka redakce: Někteří pánové kompenzují hubené ruce obrovskými hodinkami. A každému je to jasné. Obrovské hodinky pouze na vyhublou ruku upozorní. Nic nevynahradí.

nedokonalosti-muze-2

Ohrnutí nebo vykasání rukávu dokáže opticky ruce zvětšit. Foto: Pinterest

Výška

Nosit dvakrát podražené boty, to není pro každého. Bohužel jsou však možnosti, jak opticky postavu prodloužit, dost omezené. Možností je oblečení na tělo, podélné pruhy, tmavé barvy nebo třeba klobouk.

nedokonalosti-muze-3

Nejlepší je ale přijmout svou výšku a nebrat ji tak vážně. Foto: Pinterest

Ten nejlepší tip, jak vypadat skvěle, je se tak cítit!

Read more

Local News