Nedáš bez džínů ani ránu? Poznej pánské džíny, které není třeba prát!

Share

Pánské džíny, které vydrží bez praní klidně i rok? To je splněný sen každého single chlapa!

Džíny jsou základ pánského šatníku, který najde své místo v téměř každém outfitu. Do práce, do školy, a rande i do baru. S každodenním nošením džínů souvisí pravidelná péče.

Nejeden single man si posteskne nad tím, jaké by to bylo mít džíny, které není třeba prát a nevyžadují žádnou extra péči!

Revoluční novinka ve světě oblékání

Designéři ze San Franciska se rozhodli, že vyplní díry na trhu a splní přání chlapů po celém světě. Vytvořili džíny s jedinečnými vlastnostmi, materiál nazvaný “samočistící denim“ odpuzuje vodu, víno, kávu a odolá i olejovým skvrnám.

Stříbro brání zápachu i bakteriím

dziny-neprat-1ODO denim jsou nové džíny, které není třeba prát celý jeden rok! Čím to je? 95% tkaniny je protkáno stříbrem, které uvolňuje kladně nabité ionty, jenž zabíjí bakterie způsobující zápach.

Často se vám stává nehoda s červeným vínem, kávou, vodou? Tekutinu je možné smést rukou, otřít – žádné skvrny nejsou! Vše po kalhotách steče dolů a znečištění tak nehrozí.

Samočistící denim zvládne i med, sojovku nebo kečup. 

Výrobce ODO džínů Salman Choudry říká, že na jedno praní klasických džínů je třeba 15 000 sklenic vody. Nošením samočistících kalhot ušetříte vodu, a tím životní prostředí.

Speciální džíny budou šité ve 4 střizích, a to v dámském i pánském provedení. V plánu jsou pak i další kousky oblečení, například bílé basic triko oplývající stejnými vlastnostmi.

Samočistící džíny v akci

 Co na nápad speciálních džínů, které není třeba prát, říkáte?

Read more

Local News