Nebojte se experimentů! Vyzkoušejte erotické masáže

Share

Připadáte si malátní, unavení, bez energie a životního elánu? V ložnici už to není to, co to bývalo? Současná situace vás ale frustruje a vy máte zájem s ní něco aktivně udělat? Pokud jste alespoň na jednu z výše uvedených otázek odpověděli kladně, pak jsou právě vám určeny erotické masáže! Říkáte si, proč chodit na erotické masáže, když se můžete namasírovat pěkně v pohodlí domova společně s partnerkou? Chyba lávky! Taková masáž od profesionální a zkušené masérky, která primárně vychází z osnov klasické fyzioterapeutické masáže, je s klasickou domácí masáží zcela nesrovnatelná! Na co se můžete těšit?

Účinky erotické masáže nejsou zanedbatelné

Primárním účinkem erotické masáže je celkové uvolnění mysli a případné napětí ve svalech i dalších částech těla. Důležité je uvolnění zad, pánevní oblasti, ale i pohlavních orgánů, třísel nebo prsou. Nahromaděná negativní energie v těchto místech totiž může mít za následek nepříjemné komplikace v osobním i pracovním životě. Počítejte také s tím, že během masírování se můžete začít nekontrolovaně smát nebo naopak plakat. Nutno podotknout, že oba – byť zcela odlišné stavy- jsou zcela normální a přirozené.

Jak taková masáž probíhá?

Každý salón má své vlastní tajemství a odzkoušené metody, na kterých si během masáže zakládá. Masáž však vždy provádějí pečlivě vyškolené masérky, které jsou zároveň také fyzioterapeutkami. Masáž může být prováděna rukama, nahým tělem (tzv. Nuru masáž) nebo nohama. Dopřát si můžete relaxační sprchu sami nebo společně s masérkou a užít si tento jedinečný zážitek se vším, co k němu patří. Odcházet budete nabití sexuální energii, která bude tryskat z každičké buňky vašeho těla. Abyste byli s výsledky masáže opravdu spokojeni, doporučujeme oslovovat pouze ověřené a známé masážní salony. Jedním z nich jsou i erotické masáže v Praze na Náměstí míru.

Read more

Local News