Nebankovní půjčky dotahují ty bankovní – Využijete jich i vy?

Share

Nejeden moderní muž a hlava rodiny se v dnešní době dostane do situace, kdy potřebuje finanční injekci, ovšem málokterý chlap má kuráž jít za někým z rodiny nebo přítelem. Riskovat výsměch i odmítnutí není nutné, přátelskou výpomoc nabízí půjčky od nebankovních společností, které se výhodností dotahají a v některých případech i přesahují ty bankovní.

Možností, jak si bez rozpaků půjčit peníze příliš není. Rodina a přátelé vás budou soudit, banky na vás klást neuvěřitelné požadavky. Zdá, že jedinou přijatelnou a v rámci možností příjemnou variantou jsou společnosti nespadající pod banku. 

Je to stále lepší a lepší

Zatímco dříve byly nebankovní půjčky rychlou, ale tolik výhodnou a někdy ani bezpečnou volbou, dnes už jejich kvalita dosahuje příjemných výšin. Vše je stále více kontrolované a tzv. prémiový poskytovatelé v některých parametrech banky předčí. Za stále největší výhodu patří určitě rychlost vyřízení a získání peněz.

Mezi seriozní společnosti spadá dobře známý Home Credit nebo Cetelem.

Přísná banka versus seriózní nebankovní společnosti

Půjčka od banky? To jsou především přísné podmínky (nutnost účtu u dané bankovní instituce, pravidelný příjem, prověřování registrů atd.) a také zdlouhavá byrokracie. Další eventualitou vyřešení těžké životní situace může být půjčení si mimo banku, ale i to má své pro a proti. V takovém příapdě totiž o správnosti tohoto kroku rozhoduje serióznost a férové jednání konkrétní společnosti. Není žádným tajemstvím, že na trhu se pohybují podvodníci, kteří nebudou váhat a zlámou vám vaz nekřesťansky vysokými úroky.

Mezi férové společnosti patří bezesporu i menší firmy jako je ACEMA a její rychlá online půjčka nebo Zaplo. Ty svým klientům nabízí rychlé a uživatelsky přívětivé on-line řešení s vyplacením peněz ihned. 

Půjčky rádi a často využijí i podnikatelé

Léty v businessu ošlehaní lidé i začínající podnikatelé jsou pravidelnými klienty společností nespadajících pod banku. Tento segment lidí láká stejně tak jako ostatní rychlá spolupráce, v rámci které společnost individuálně posoudí potřeby zkušených businessmanů i začínajících.

Žádné škatulkování, peníze rychle a bez průtahů pro záchranu či rozjezd podnikání, to je půjčka pro začínající podnikatele.

Dokládat příjem není třeba!

Řada lidí raději od půjčení peněz, které by jim pomohli v tíživé situaci, upustí právě kvůli nutnosti dokládání příjmu. Banky na této podmínce trvají, ovšem u nebankovních společností se s tímto přežitkem už nesetkáte. Tudíž je celé vyřízení půjčky bez doložení příjmu “papírově“ jednoduší, rychlejší a pro klienta se tím stává i získání peněz celkově jistější.

Řada živnostníků i podnikatelů se snaží ušetřit na daních, a proto snižují své příjmy tak, aby byly na oko malé.

Read more

Local News