Nástroj pro dokonalou fotografii, to je HUAWEI P40

Share

Jak už titulek tohoto článku napovídá, představíme si tady mobilní telefon HUAWEI P40, který by měl být první volbou pro ty, kteří chtějí opravdu dokonalé fotografie. Penta/Quad/Triple Ultra Vision fotoaparát Leica, to je sjednocený systém, který se v tomto chytrém telefonu nachází.

Pojďme si přiblížit jednotlivé části fotoaparátu a jejich silné stránky. Hlavní fotoaparát  HUAWEI P40 , SuperSensing, má 50 Mpx a obsahuje 1/1.28 palcový Ultra Vision senzor, soubor barev RYYB a automatické zaostřování Octa PD. Díky těmto vlastnostem hlavního fotoaparátu SuperSensing budete moci vytvořit perfektně detailní fotografii bez ohledu na světelné podmínky v daném okamžiku pořizování fotografie. Druhý fotoaparát, který se v HUAWEI P40 nachází je 16 Mpx širokoúhlý objektiv, který zajistí, aby byly úhly při fotografování vyrovnané. Tím pádem můžete fotku pořídit z jakéhokoliv úhlu a tento širokoúhlý objektiv se postará o to, aby fotografie byla vyvážená.  S 16 Mpx objektivem je také možné pořizovat ostré fotografie na vzdálenost pouhých 2,5cm. Trápilo vás, že váš současný mobilní telefon není schopný vyfotografovat opravdu malé detaily, a že si kvůli tomu nemůžete pořídit dostatečně ostrou fotku toho malého broučka v lese při vaší procházce? S chytrým telefonem HUAWEI P40 můžete tuto starost hodit za hlavu a do lesa vyrazit s nadšením, protože tentokrát se vám ho podaří vyfotit dokonale. A třetí částí, která se v souboru fotoaparátů nachází je 8 Mpx teleobjektiv s optickým zoomem 3x, díky kterému si můžete snímek přiblížit až 30x a vyfotit objekt opravdu z velké dálky a i tak bude finální fotografie skvěle ostrá. Ve finále tedy nezáleží, jestli potřebujete vyfotit objekt, který je od vás daleko nebo který je k vám naopak velmi blízko, s chytrým telefonem HUAWEI P40 uděláte vždy úžasnou fotku.

A co focení portrétů? Hned se k tomu dostaneme. Fotoaparát Ultra Vision HUAWEI P40 a senzor barevné teploty s Al dokáže vyfotografované barvy zobrazit o 45% lépe a dokáže i přesně analyzovat a segmentovat prostředí a osoby, jenž vám stojí modelem. Vylepšené pixely pak zajišťují, že na finální fotografii bude lepší světlo, barvy budou přirozené a detaily budou opravdu ostré. Opět nezáleží, v jakých světelných podmínkách fotíte, portrét vaší partnerky nebo vašeho partnera zvládnete vyfotit na jedničku.

„A selfie? Chci si dát na své sociální sítě opravdu povedené selfie!“ Nebojte, i to HUAWEI P40 dokáže. Přední kamera telefonu fotí s rozlišením 32 Mpx, přizpůsobuje se barvě osvětlení a také odstínu obličeje, to zajišťuje, že vaše selfie bude vypadat vždy přirozeně.

Samozřejmě není možné pořídit skvělou fotografii bez toho, aniž by procesor zařízení podporoval formát fotografie. K tomu je u tohoto chytrého telefonu HUAWEI XD Fusion Engine, který využívá vylepšený procesor pro zpracování obrazu a NPU zvládne rychle zpracovat velké množství informací, ke kterému při vytváření fotografie dochází. HUAWEI XD Fusion Engine také dokáže mimořádně vylepšit jas na úrovni pixelu každého snímku, a to ve dne i v noci.

Co se týká rozměrů telefonu, HUAWEI P40 je široký 71,06mm, vysoký 148,9mm a jeho hloubka je 8,5mm. Úhlopříčka je 6,1 palce a váha telefonu je asi 175g. Úložiště telefonu je 128GB. HUAWEI P40 je tedy svými rozměry ideální na nošení všude s sebou. Tím pádem na něm můžete skvělé fotky pořizovat kdekoliv, a může jich být opravdu mnoho.

Read more

Local News