Na první pohled ALFA samec? Noste pánské boxerky

Share

Pánské spodní prádlo – je schované pod kalhotami, přesto dokáže muži propůjčit určitý vzhled a charisma už na první pohled. Víte, jaké prádlo z vás udělá alfa samce na první pohled? My ano!

Zeptejte se sami sebe, kolik druhů spodního prádla vlastně nosíte? Tipujeme, že máte v šupleti nějaké ty trenýrky, slipy, možná i jégrovky na sport. Fajn zásoba, ale alfa samce z vás neudělá.

Máte-li zaujmout ženu na první pohled, chce to nosit boxerky. Ty vám totiž nabídnou nejen vysoký komfort nošení, ale hlavně vytvarují zadek a tomu už pak žádná neodolá!

Ani ani

Možná jste už vypozoroval, že vaše spodní prádlo vám dělá v určitých situacích naschvály. Slipy jsou dost krátké a těsné, stačí tak trocha těch aktuálních letních veder a ideální podmínky pro zmáčknuté a zpocené koule jsou na světě.

Zato v trenýrkách to pěkně fouká a větrá, jen co je pravda. Jenže nastrkat dlouhé nohavice do uplejších kraťasů je někdy nadlidský úkol. Do klasických džín to pak snad ani nejde.

bellinda-01

Boxerky se tak už z hlediska střihu stávají jasnými favority, délka nohavic se dá vybrat dle vaší postavy, stejně tak je na výběr i pas – nízký nebo vyšší. Foto: Bellinda

Zářezy, které chcete!

Boxerky jsou moderní a sluší každému. Navíc jsou hodně praktickou záležitostí, vejdou se pod každé oblečení, jsou pohodlné a nikde se nezařezávají. Za to vy v nich budete zářezy počítat po desítkách.

Ať už v nich prosedíte osmihodinovku v kanclíku, proženete míč na hřišti nebo motorku okolo města, vždy budete sbírat chtivé pohledy žen a později jejich kalhotky. Zkrátka, život alfa samce, jak má být!

bellinda-02

Jak být konečně tím sexy chlápkem? Přidejte do svého nákupního košíku pánské boxerky. Foto: Bellinda

Chcete, aby z vás čišela elegance, styl a mužské libido? Boxerkám podlehnete snadno a ženy pak podlehnou vám – jedna po druhé! To vám garantujeme. 

Read more

Local News