Na pojišťovnický trh vstoupil velký hráč

Share

Přemýšlíte o výhodnosti sjednaného pojištění pro Vaše vozidlo? Chcete si ověřit, zda je to to nejlepší a nejvýhodnější co pojišťovny momentálně nabízejí? Řešení je úplně jednoduché. Bez hledání poboček pojišťoven, bez ztráty času, porovnejte aktuální ceny pojištění prostřednictvím srovnávače www.inpojisteni.cz kdykoliv potřebujete.

Začátkem listopadu vstoupil na pojišťovnický trh nový velký hráč – internetový srovnávač inPojištění, který provozuje společnost Český obchodní servis, s.r.o. V první fázi se firma soustředí pouze na dva produkty z oboru pojišťovnictví – povinné ručení a havarijní pojištění.

Společnost nevznikla z čisté vody. Její majitel Pavel Ogorek má dlouholeté zkušenosti s finančním sektorem a pojišťovnictvím. „Možná v tuto chvíli vypadáme, že si stavíme vzdušné zámky, ale za našimi ambicemi jsou tisíce hodin výpočtů, rozvah a statistik. Do roka se chceme dostat mezi tři největší internetové srovnávače, které se touto oblastí zabývají.“ říká Pavel Ogorek.

 „Srovnávač není jen o srovnání ceny. Jde tu hlavně o srovnání celkové nabídky jednotlivých pojišťoven včetně limitů krytí, připojištění a řady dalších výhod. Nejlevnější pojištění nemusí být vždy ta nejlepší volba,“ vysvětluje Ogorek. I proto má společnost připravený tým specialistů, kteří dokáží reagovat na jakékoliv dotazy klientů a poradit s výběrem pojištění.

Srovnavač www.inpojisteni.cz nabízí porovnání pojistných produktů, umožní po zadání základných vstupních údajů získat objektivní, přesný a komplexní přehled nabídek včetně výšky pojistného krytí, asistenčních služeb, rozsahu doplňkových služeb a připojištění.

Srovnávač inPojištění má pro své klienty připravené soutěže, speciální dárky, zajímavé bonusy a také spoustu dalších překvapení. Nedávno byla spuštěna Velká soutěž s inPojištěním, kde jsou jako hlavní výhra ALU kola v hodnotě 20 000 Kč. Víc o této soutěži najdete na  http://soutez.inpojisteni.cz/

„Můžeme všem slíbit, že o nás bude určitě ještě slyšet!“ říká na závěr Pavel Ogorek.

Read more

Local News