Na návštěvě v pánské ložnici aneb Jak si spí pán tvorstva?

Share

Určitě budete souhlasit s tím, že bez dobrého odpočinku se fungovat nedá. Svých ‘’dvacet’’ si můžete dát na gauči, ale dobře se vyspat, se dá jedině v ložnici. Ta by měla být vybavená přesně podle vašich potřeb.

Co to vlastně znamená pánská moderní ložnice? Jak vypadá? Co by v ní nemělo chybět?

Každý pánský prostor (nemusí jít jen o ložnici) se pozná podle několika věcí. Jde o dům/byt/pokoj/kout, jenž je zařízený bez zbytečných dekorací, pozlátek a dalších typicky ženských blbinek.

V pánském bydlení nepřevažuje krémová barva, ani světlé tóny a vzdušné dekory. Vládne v něm (někdy až příliš) strohý minimalimus a tmavé odstíny. Důraz je kladen na komfort, funkčnost a styl je viděn hlavně v detailech.

Jak si spí moderní pán tvorstva a jak byste si měli spát vy?

Pokud se podíváte pod ruce bytových designérů a do magazínů o bydlení, zjistíte, že luxusní ložnice pro muže jsou ložnicemi minimalistickými, které mají vyhovovat pravé podstatě muže. Použité hrubé dekory, tmavé vybavení a masivní nábytek se hodí k muži – sebevědomému, drsnému, modernímu.

Najít lze i zvířecí vzory, které mají evokovat dravost a živočišnost, dodat ložnici na sexuálním náboji.

Pošilháváte po klasice?

Že vám beton a jiné studené materiály nevyhovují? Po očku sledujete nabídku ne tak strohou? Bytové trendy jsou jedna věc, váš vkus a pohodlí druhá. Pakliže není střízlivý minimalismus nic pro vás, můžete si jej snadno upravit podle svého.

Přizpůsobit si aktuální bytové hity není nic obtížného a ani zahanbujícího.

Lákají vás teplé odstíny, káro či textilní vzor? Vintage kufry namísto nočních stolků? Doplňte odměřený vzhled o něco osobního, ložnice z kvalitního masivu tak bude stále dostatečně chlapská, ale zároveň se v ní budete cítit dobře, a to nejen při spánku, ale i při četbě knihy, relaxaci a koneckonců i při sexu.

Read more

Local News