Můj dům, mé bydlení, mé potěšení: Vyšperkujte své pánské hnízdo

Share

Dům muže-gentlemana-starého mládence je odrazem jeho povahy, jeho vlastností, jeho ega. Jiný je gentleman, který má v obývacím pokoji pověšené jízdní kolo. Jiný je muž, jenž má v garáži boxovací pytel a v kuchyni výstavu lahví drahého alkoholu. Jiný je starý mládenec, který má ve svém nočním stolku sbírku pornočasopisů a libuje si v pořádku a sterilní čistotě.

Každý, kdo pánské hnízdo navštíví, uvidí v detailech i vybavení vše o majiteli a jeho vnitřním světě. 

Ukažte, že máte rádi styl, praktičnost a pohodlí

Ať už si do svého doupěte přivede kamarádku a nebo kamarádku (vidíte snad ten rozdíl), přítele, přítelkyni, rodinu, kamarády, váš domov by za vás měl říkat: “To jsem já, to je můj život“. Že je na první pohled stylový, moderně zařízený, funkční a pohodlný je jen dobře.

Máte designovou kuchyni, technika v obývacím pokoji vypovídá o vašem vkusu a dobrém zajištění, atypický věšák na kabáty ukazuje zálibu v moderní umění a do detailu promyšlené doplňky dávají celému doupěti a jeho návštěvníkům jasnou zprávu, že tady bydlí muž! Co vám však ještě k dokonalosti schází je dotáhnutí funkčnosti a komfortu na terase. A tady se dostáváme k pojmu outdoor living.

Kouzlo jménem outdoor living by DIAMOND DESIGN

Anglický výraz znamená aktivní využívání venkovních prostorů, tedy balkónů, teras, zahrad, venkovních kuchyní apod. Tato místa slouží k odpočinku i zázemí pro zahradní párty či grilování. Má-li to zázemí být skutečným zázemím, pak je třeba myslet i na takové vybavením, jakým je stínící vybavení.

Pergoly

Moderní pergola nabízí dostatečné zastřešení, pohodlné posezení, místo pro přípravu letních drinků i masa na grilování. Zahradní pergola je místem, kde se z muže stane dokonalý hostitel, gentleman, objekt ženské pozornosti, rival v očích ostatních mužů a respekt budící obchodní partner.

Zkrátka, taková pergola splní očekávání do posledního puntíku a vy tak konečně dovybavíte své bydlení k úplné spokojenosti vás i všech návštěvníků. 

Hliníková pergola s lamelovým stropem

Každého vyznavače outdoor livingu zaujme hliníková pergola s lamelovým stropem, DIAMOND DESIGN

Markýzy

Nemá vaše pánské hnízdo tolik volného prostoru a vaše peněženka tolik volných financí? Nevadí, v nabídce firmy diamond design najdete i cenově přijatelnější, prostorově ne tak náročné a designově jednoduché markýzy. Ty nabídnou příjemný stín a tedy vhodný prostor k umístění zahradního nábytku.

Kvalitní markýzy mohou být vysouvací nebo jako pevné zastřešení. Obě konstrukce jsou odolné vůči přírodním vlivům.

Markýza s vysunutým voálem

Markýza s vysutým voálem, DIAMOND DESIGN

Lukrativní značka DIAMOND DESIGN

Se zabývá bytovým designem a vybavením venkovních prostorů bydlení určených pro outdoor living. V bohaté nabídce si lze vybrat moderní pergoly v promyšleném a funkčním designu. Rovněž i markýzy, které vás zaujmou minimalistickým a přesto tak promyšleným vzhledem. Součástí nabídky je pak i další stínící vybavení a technika.

Projděte si celou atraktivní nabídku na www.diamonddesign.cz a začněte s outdor livingem ještě toto léto. 

Read more

Local News