Možnosti zvětšení penisu, které fungují

Share

Mnoho mužů trápí nedostatečná velikost penisu, v důsledku čehož mohou být stíháni pocity méněcennosti či sníženého sebevědomí – a to zejména na poli sexuálním. I tento problém je však možné řešit.

Každý již pravděpodobně narazil v reklamě na nějaký prostředek určený ke zvětšení penisu. Nutno však dodat, že naprostá většina těchto produktů slibuje jenom bludy a nefunguje. Je proto nutné si dobře vybírat pouze prověřené, testované a certifikované výrobky, ať už jde o takzvané natahovače, vakuové pumpy nebo výživové doplňky.

Zvětšení údu s výživovými doplňky

Jedná se pravděpodobně o nejefektivnější způsob, jak zvětšit penis. Stačí brát doplněk – obvykle ve formě tablet – a jde-li o kvalitní produkt, účinek se dostaví. Je však třeba vybírat certifikované výrobky s kladnými ohlasy.

Mezi velmi dobře hodnocené a oblíbené prostředky patří Vimax pills. Tento potravinový doplněk obsahuje pouze přírodní látky a zvyšuje množství testosteronu až o 30 %. Účinně působí na zvětšení penisu jak do délky, tak i do objemu. Má i další přínosy, mezi nimiž je například zlepšení sexuálních funkcí, zkvalitnění erekce a stimulace libida nebo oddálení ejakulace, ale také povzbuzení růstu svalové hmoty.

Produkt nevykazuje vedlejší účinky a můžete dosáhnout prodloužení penisu až o 0,3 – 0,6 cm za měsíc a zvětšení objemu až o 1 cm.

Další možnost, jak zvětšit penis

Dalším velmi zajímavým a skutečně fungujícím řešením je využití speciálních natahovačů, které využívají nepatrných a nepociťovaných trhlin ve vazivech a tkáni a následné regenerace, při níž penis nabývá na délce i objemu. U kvalitních pomůcek je zajištěna bezpečnost a zdravotní nezávadnost (samozřejmě při správném používání). Viditelných výsledků je však dosahováno relativně pomalu (za několik měsíců).  Mezi nejkvalitnější natahovače patří Andropenis, který je doporučován lékaři nejen na zvětšení penisu, ale taky napomáhá srovnávat zakřivení penisu.

Read more

Local News