Moderní seznamka aneb speed-dating

Share

Seznamování se s opačným pohlavím bylo vždycky trochu problematické. V dnešní době, kdy raději koukáme do telefonu, než abychom si povídali s lidmi okolo sebe, je však vše ještě složitější. Mnozí mladí lidé ani nemají vhodnou příležitost k poznávání potenciálních partnerů. Jste na tom také tak? Pak už jste nejspíš aspoň přemýšleli o seznamce.

Dříve byly seznamky vnímány spíš jako poslední možnost a tento názor bohužel přetrvává dodnes. Lidé si často myslí, že na seznamce by na nikoho normálního nenarazili, ale to je omyl. Dnes jich existuje spousta a přihlásit se na ně není žádná ostuda. Navíc se v poslední době rozmáhá tzv. speed-dating.

Nestíháte? Neztrácejte čas na internetové seznamce

Obyčejné internetové seznamky, kde si procházíte lidi a začínáte si psát s těmi, co se vám zamlouvají, už jsou spíš minulost. Dnešnímu světu vládne speed-dating, tedy rychlé seznamovací akce.

Probíhá to tak, že se nejdříve přihlásíte a vyberete si akci, která vás zajímá. Může jít například o bowling, turistický výlet či cokoliv jiného, program je poměrně bohatý. Během daného programu poznáte spoustu nových lidí, již přišli za stejným účelem jako vy – s někým se seznámit. Pokud se vám někdo zalíbí a sympatie budou oboustranné, dostanete na něj kontakt a dál už bude vše ve vaší režii. Jestliže ne, přijdete zase na další termín.

O ztrátu anonymity se bát nemusíte

Je jasné, že internetové seznamky mají jistou výhodu anonymity. To však může představovat zároveň i nevýhodu – nikdy nevíte, zda si člověk na druhé straně obrazovky nevymýšlí. U speed-datingu je vše jednodušší. Protějšek vidíte na vlastní oči, ovšem akce neprobíhají na veřejných místech, a navíc vystupujete pod přezdívkou.

Zaujal vás speed-dating? Více informací a možnost přihlásit se najdete na Poznejmese.com nebo na facebookové stránce Poznejme se. Uvidíte, že společně strávená chvilka je mnohem lepší než několik propsaných nocí.

Read more

Local News