Moderní počítače a televizory – kvalita i kvantita

Share

Počítače a televizory – před sto lety věci neznámé, dnes naprosto nepostradatelné. V těchto oblastech navíc dochází k neustálému pokroku, takže si aktuálně můžete pořídit vskutku zajímavé modely.

Bez počítačů a televizorů si na počátku 21. století snad ani nelze lidskou společnost představit. Ty jsou totiž nejen zdrojem zábavy, ale především také prostředkem snadného přístupu k informacím, bez nichž nemůže fungovat ani samotná demokracie. V současné době máte navíc v těchto oblastech na výběr z obrovského množství nejrůznějších výrobků.

Notebooky, stolní počítače, tablety etc.

V oblasti počítačů, které jsou nezbytnou součástí většiny pracovišť i domácností, se nabídka neustále rozšiřuje. Skladné a mobilní notebooky i „napevno postavené“ stolní počítače totiž doplnily netbooky a tablety. Klasickým stolním počítačům tak začíná zůstávat pouze oblast PC her, zatímco oblíbenost notebooků je neustále na vzestupu.

Pokud chcete být ale skutečně mobilní, jsou vhodnější variantou netbooky, tedy tzv. mini-notebooky. Ještě skladnější variantou jsou potom tablety, které bychom mohli nazvat rovněž notebooky s dotykovým displejem. Za pomoci tabletů tedy můžete mít prakticky kdykoli a kdekoli přístup k internetu i ke všem svým souborům.

LED a LCD televizory i 3D televize

Co jsme řekli o počítačích, platí také pro televizory, jen poněkud obráceně. Zatímco velikost PC se neustále zmenšuje, v této oblasti je trend přesně opačný. Klasické „bedny“ jsou přitom již „mrtvé“, neboť byly nahrazeny např. LCD televizory a LED televizemi s čím dál větší úhlopříčkou a špičkovou kvalitou obrazu. LCD televizory i LED televize zkrátka aktuálně „letí“.

TIP: prostředí Microsfoft 365

Zajímavou technologií jsou jistě rovněž 3D televize, které přidávají jeden rozměr navíc. Pořídit si přitom můžete jak plazmové 3D televize, tak 3D LED televize. V této oblasti bychom Vám mohli doporučit např. LED televize 32 a LED televize 42, jež patří k velice populárním. Ať už ale sháníte to nebo ono, v našem e-shopu Expert.cz naleznete vše!

Read more

Local News