Moderní hodinky pro muže

Share

Myslíte si, že hodinky jsou v dnešní době mobilních telefonů přežitkem? Mýlíte se. Ukážeme Vám hodinky, které jsou nejen praktickým pomocníkem, ale zejména stylovým módním doplňkem pro moderní muže.

Doby, kdy byly hodinky na zápěstích mužů zejména pro určení času, jsou dávno pryč. Dnes jsou stylové hodinky ukazatelem vkusu, stylu a osobnosti. Toho jsou si vědomy i světoznámé módní značky jako Storm a Police.

Hodinky Storm – moderní kousky z centra módy

Hodinky Storm pocházejí z jednoho z významných center módy – z Londýna. Každá kolekce je výsledkem pečlivé práce designérů z celého světa. Každý kus je unikátní a zcela odlišný, což koresponduje s filozofií značky Storm – vyrábět hodinky tak, aby si každý našel svého favorita.

Značce Storm se za dobu své existence podařilo expandovat do více než padesáti zemí světa. Nechybí v žádném významném městě, od Londýna až po Melbourne.

Hodinky Storm

Originální futuristický vzhled

Hodinky Storm jsou charakteristické svým neokoukaným – v mnoha případech futuristickým – vzhledem. Inspirací je budoucnost, přítomnost je vždy minulostí. Právě proto značka Storm začala úspěšně diktovat směr v designu hodinek v posledních letech. A nejen jich, je také významným výrobcem zajímavých šperků.

V každé kolekci značky Storm najdete hodinky sportovního vzhledu, barevné kousky i hodinky, které se budou skvěle hodit do společnosti. Paleta je opravdu velice rozmanitá.

Hodinky Police – módní doplňky z Apeninského poloostrova

Další výraznou a velice úspěšnou značkou současnosti je značka Police pocházející ze slunné a divoké Itálie, která od počátku diktuje módní trendy.

Vznik se datuje do 80. let minulého století, kdy se její tvůrci chytli příležitosti ukojit touhu po něčem novém. Tehdy se značka Police věnovala výhradně jen výrobě slunečních brýlí. Po výrobu první kolekce hodinek muselo uběhnout mnoho let až do roku 2003. Následně se ukázalo, že jejich výrobou se značka Police vydala správným směrem. Stala se velmi úspěšnou světovou značkou a svůj sortiment začala rozšiřovat i o šperky a parfémy.

Hodinky Police jsou plné temperamentu

Tvůrci hodinek Police se cítili pevně v kramflecích a vsadili na jistotu – vycházeli z charakteru své země plné temperamentu, energie a smyslnosti. Díky tomu vznikly moderní hodinky jedinečného designu, které za chvíli začali zbožňovat všichni muži i ženy na celém světě.

Hodinky Police

Hodinky Police jsou vždy navrhovány se smyslem pro detail a ze zajímavých materiálů nejen co do kvality, ale i vzhledu. Výjimkou pak nejsou velice vkusně volené kombinace barev, které přitahují i muže.

Přesvědčte se o originalitě a kráse hodinek Storm a hodinek Police v obchodě Hodinky Buráň, v kterém můžete nyní využít vánoční 7 % slevový kód „VANOCE2012“ (bez uvozovek). Uplatníte jej při objednávce vložením do pole „KUPÓN“.

Read more

Local News