Mobilní sklad, nebo montovaný skladový kontejner? Obojí!

Share

Zapomeňte na drahé pronájmy skladových budov. Stejně dobře vám poslouží i sklad mobilní. V montovaném skladovém kontejneru z výrobního družstva Kovobel.

Montované skladové kontejnery Kovobel jsou velmi praktickými zařízeními.A multifunkčními. Mobilní skladový kontejner využijete k uskladnění zboží i materiálu různého druhu. A na různých místech. Jakmile vám na jednom místě doslouží, snadno jej přemístíte na místo jiné. V rozloženém stavu se vám vejde i na přívěsný vozík k osobnímu automobilu. S kontejnery se však v závislosti na jejich rozměrech snadno manipuluje i ve složeném stavu. A pokud si prostorově nevystačíte s kontejnerem jedním, bez problémů na něj postavíte kontejner druhý. Kontejnery je totiž možné stohovat na sebe.

Dolaďte svůj kontejner k dokonalosti

Další výhodou těchto skladových kontejnerů je, že si je můžete „doladit“ k dokonalosti. Vybavit dvoukřídlými i jednokřídlými dveřmi, okny, policemi a regály. Střechu si můžete nechat vyztužit (pro případ, že na stávající kontejner plánujete složit kontejner druhý), nebo ji opatřit průsvitným pruhem, který se zároveň stane i zdrojem denního světla v kontejneru. Zvolit si můžete i podlahu kontejneru. Je libo dřevěná? Nebo spíše odolná ocelová? Obě varianty jsou možné.

Levná, a přitom funkční garáž

Možnosti využití montovaných skladových kontejnerů však jsou širší. Poslouží vám i jako přístřešek na dřevo, zahradní techniku, kola i popelnice. A necháte-li jej vybavit vjezdovou rampou, máte před sebou levnou, ale funkční garáž.

Skladové kontejnery různých délek

Na výběr máte 2,2 metrů široké kontejnery různých délek, a to od od 2,5 do 6 metrů. Problémem však nejsou ani jiné rozměry, které si můžete nakonfigurovat přímo na stránkách výrobního družstva www.kovobel.cz. Pak vám kontejner bude vyroben na zakázku.

Read more

Local News