Mezinárodní přeprava FOFRem

Share

FOFR. Není náhoda, že si tato přepravní společnost za svůj název zvolila slovo, jímž zpravidla označujeme rychlost či spěch. Ve srovnání s jinými logistickými firmami či poštou totiž dosahuje rychlosti, na niž většina lidí není zvyklá. A to i v rámci zahraničních zásilek, které musí putovat přes moře.

Přepravní společnost FOFR vznikla v roce 2010. Tehdy se sešlo 8 zakládajících firem, které se rozhodly založit sdružení dopravců, aby urychlili přepravu zásilek po celém území ČR a také za hranicemi. Svůj projekt pracovně označovali právě slovem FOFR, a jelikož v něm nakonec našli zalíbení, stal se z něj oficiální název.

FOFR se vyplatí pro pravidelnou i jednorázovou přepravu

Až budete příště potřebovat přepravit nějaký balík, vzpomeňte si na tuto logistickou společnost. Její doménou je jak vnitrostátní, tak mezinárodní balíková přeprava a vůbec nezáleží na tom, zda budete jejich služby využívat pravidelně či jednorázově. Výhodné ceny jsou připravené pro všechny, o čemž se snadno přesvědčíte přímo na fofrcz.cz, kde je kalkulátor přepravného. Stačí zadat vlastnosti zásilky, místo odeslání i cílovou destinaci a hned se dozvíte, na kolik vás dopravné vyjde.

O vaše zahraniční balíky bude prvotřídně postaráno

Vzhledem k tomu, že se FOFR skládá z 8 logistických společností, je pro ně hračka dovézt zásilku do kteréhokoliv místa v Evropě. Mezinárodní přeprava zásilek probíhá skutečně rychle, z domu do domu je možné balík doručit již od 2. dne po naložení. Kamiony s exportem i importem totiž jezdí pravidelně, v ČR i zahraničí jsou realizovány denní svozy a rozvozy. Veškeré zásilky jsou pojištěny, lze je i připojistit, pokud by se jednalo o skutečně drahé předměty. Také u mezinárodních zásilek si lze objednat takové služby, jako jsou například zabalení zásilky či přeprava nebezpečného nákladu.

Read more

Local News