Mezinárodní den žen se blíží: Jak nakoupit levně Pandora přívěsky

Share

Mezinárodní den žen už v současnosti nemá takovou váhu, jako tomu bylo za minulého režimu. O to víc ale každou ženu potěší, když si na ni muž vzpomene. Můžete se vsadit, že i ta vaše očekává minimálně nějakou tu květinu. Pokud chcete být nápaditý, pak vsaďte na Pandora přívěsky. Právě ony jsou v poslední době velkým módním hitem a nosí je ženy a dívky po celém světě. Že vám tak trochu nesedí cena? Ano, jednotlivé přívěsky se finančně pohybují okolo 1000 korun. Je ovšem nezbytné mít originál?

Jednoduchý a levný nákup

Originální Pandora přívěsky jistě nejsou nezbytností. Na první pohled je nepozná nikdo. Situace je podobná jako s mnohým oblečením. Jestliže na sobě nemá viditelnou značku, tak rozhodně není patrné, zdali se jedná o originál či nikoliv. U přívěsků značky Pandora se ani nesetkáte s nějakými extra kvalitativními rozdíly. Pořízení celého kompletu není nijak složité. Zvládnete to jednoduše online, stačí navštívit známý internetový obchod AliExpres. Právě v jeho nabídce najdete spousty variací nejrůznějších náramků včetně přívěsků. Vybrat si lze přesně podle vkusu vaší partnerky.

Spousta variací Pandory

Na AliExpresu si není problém vybírat ze spousty různých variací neoriginální Pandory. Za 97 korun si najdete v tomto eshopu jednotlivé přívěsky. Volit můžete ale kompletně celý náramek v různých variacích za 99 korun. Chcete-li mít pouze tradiční stříbrný náramek nebo provedení v jiné barvě, vyjde vás na pouhých 38 korun. Levné jsou tady i jmenovky na dárky a další sortiment.

Jak ještě ušetřit?

Mezinárodní den žen rozhodně nemusí zruinovat vaši peněženku. Uspořit se dá také prostřednictvím cashbackových portálů typu Tipli.cz. Využít je možné třeba i věrnostní programy bank, mezi které se řadí například iBod České spořitelny. Alternativ je zkrátka hodně, vy nakoupíte levně a uděláte ženě obrovskou radost, která je k nezaplacení.

Read more

Local News