MBA Leadership – staňte se lepším vůdcem

Share

Role vrcholového manažera je pro chod podniku zásadní a v zásadní míře rozhoduje o efektivitě jeho řízení. Přijímání a realizace strategických rozhodnutí je podstatné pro rozvoj firmy nebo vyššího útvaru jako celku a v osobnosti vrcholového manažera se zrcadlí ambice i šance firmy na dosažení pozitivních obchodních výsledků. Jakkoliv je možné, že ten který člověk má určité osobnostní rysy vhodné pro řízení, skutečný lídr si musí postupně osvojit využívání daných vlastnosti. Skutečně dobrým manažerem se člověk nerodí ale stává se jím na základě zkušeností a poctivéa

MBA Leadership – staňte se lepším vůdcem

Role vrcholového manažera je pro chod podniku zásadní a v zásadní míře rozhoduje o efektivitě jeho řízení. Přijímání a realizace strategických rozhodnutí je podstatné pro rozvoj firmy nebo vyššího útvaru jako celku a v osobnosti vrcholového manažera se zrcadlí ambice i šance firmy na dosažení pozitivních obchodních výsledků. Jakkoliv je možné, že ten který člověk má určité osobnostní rysy vhodné pro řízení, skutečný lídr si musí postupně osvojit využívání daných vlastnosti. Skutečně dobrým manažerem se člověk nerodí ale stává se jím na základě zkušeností a poctivého studia. Právě pro ty, kdo si výše uvedené uvědomují a na manažerských pozicích již působí nebo se na ně připravují, je určen studijní program MBA Leadership. Co obsahuje? A v čem je posluchačům prospěšný? 

Jak na management?

V rámci studia si posluchači osvojí, zdokonalí své komunikační schopnosti, umění motivovat a vést a systematicky se věnovat osobnímu rozvoji. Program jednoznačně preferuje praktický přístup a je založený na častém využívání případových studií. Právě tak je možno nejlépe dosáhnout rozvoje manažerských schopností a dovedností současného nebo potenciálního lídra, bez kterých nelze přistupovat k aktivitám jako je budování brandu či firemní vize a kultury.

 Pro koho je program určen?

Primární cílovou skupinou uvedeného programu jsou členové středního, vyššího i vrcholového managementu firem a samozřejmě také ti, kdo se na podobnou pozici chystají nebo se o ni hodlají ucházet. Schopnosti a dovednosti v oblasti managementu jsou však využitelné i pro podnikatele nebo pracovníky obchodních oddělení a obecně pro všechny ty, kdo se chtějí v oboru managementu a vedení dále vzdělávat a získat neocenitelné zkušenosti. Program MBA Leadership, a vlastně jakýkoliv program MBA, je odrazovým můstkem pro opravdu zajímavou kariéru!ho studia. Právě pro ty, kdo si výše uvedené uvědomují a na manažerských pozicích již působí nebo se na ně připravují, je určen studijní program MBA Leadership. Co obsahuje? A v čem je posluchačům prospěšný?

Read more

Local News