Máte doma šedou myšku? Na lasergame se změní v sexy Laru Groft!

Share

Paříte počítačové hry, kde hlavními hrdinkami jsou sexy postavy typu Lary Croft? Když pak vyjdete z virtuálního světa do reality, přijde vám vaše přítelkyně tak nějak málo akční a sexy? Vezměte jí na lasergame a uvidíte, jak se šedá myška promění ve žhavého ‘’zabijáka’’.

Otestujte sebe i svou přítelkyni na lasergame. O vzrušení, adrenalin a zábavu nebude nouze, zvláště přizvete-li ještě další kamarády a kamarádky!

Nelítostný souboj místo hádky doma? Nejlepší párová terapie!

Hádáte se, nerozumíte si? Potřebujete si vyčistit hlavu? Nejlépe si od domácího dusna odpočinete právě v laser aréně. Vytáhněte tu svou ‘’urážlivku’’ s partou kámošů na nelítostný souboj, kde se odreagujete, pobavíte a bojem proti sobě, nebo bok po boku zapomenete na své malicherné spory.

Pozn. redakce: Všem bojovnicím připomeňte, že v aréně se rozhodně zapotí. Dlouhá trika ať nechají doma a nahodí upnuté legíny a topy. Jinak se sexy vzhledu Lary Croft nedočkáte!

106 (1)Co od lasergame čekat? Pořádnou nálož akce

Pokud si hru představujete jako zábavný program pro děti, pak vás rychle vyvedeme z omylu. Po vyfasování speciální elektronické vesty, na níž je napojena laserová pistole, rychle pochopíte, že tady jde o život. Zasáhnout nepřítele není snadné, utéct před paprsky ještě těžší. Musíte skákat, plížit se, ukrývat, být stratég i tak trochu blázen.

Srdce vám bude bušit jako o závod!

Cílem je nedostat to a dostat jich co nejvíce. Každý trefený je ze hry na pár sekund vyřazen a utíká se schovat. V kouři a tmě to ale není tak snadné, boj o přežití vám rozbuší srdce jako o závod.

Zábava pro každého, ale kde jí hledat?

Dnešní doba nenabízí příliš možností, jak si užít adrenalinu za pár korun a ještě se u toho pobavit s partou dalších přátel. Naštěstí je tu lasergame, která vás nezruinuje a baví každého.

My doporučujeme moderní a dostatečně velkou arénu MaxLasergame aréna Praha se 40 herními módy, kouřovými, zvukovými a světelnými efekty, nápaditým ‘’terénem’’ a 420 m2 prostoru jako nejlepší variantu.

Ukažte své partnerce, jakého má skvělého bojovníka. Po hře si můžete užít drink na baru, probrat skvělý zážitek a doma si pak vybrat svou odměnu za vítězství!

Read more

Local News