Malá koupelna, velká rodina? Le Bon vám pomůže se zařízením!

Share

Zdá se vám, že členové vaší rodiny se snad ani nedají spočítat, přitom vaše bydlení je velké jen několik metrů čtverečních? Český návrhář a výrobce koupelen a kuchyní Le Bon vám dá praktické rady a řešení, jak skloubit velkou rodinu a malé bydlení.

Prosperující česká firma Le Bon se zabývá návrhy a realizací koupelen a kuchyní. Cílem je, aby koupelnový nábytek nebo kuchyňské sestavy poskytovaly vše, co moderní rodina potřebuje a také chce.

Jak dostat komfort velkého bydlení do malého prostoru? Le Bon na to přišel!

Chytré uspořádání, skryté vychytávky, vše dokonalé a na míru

Je-li vaše koupelna malá a kuchyň prostorově nedostačující, neznamená to nutně stěhování. I velká rodina může v malém bytě fungovat a spokojeně žít. Stačí, když kývnete na spolupráci s Le Bonem a pak už se můžete jen dívat, jak se původně nevyhovující prostor mění v nové, báječné, prostorově geniálně vytřené bydlení.

Skutečně!

Kdo je vlastně český výrobce Le Bon?

Jde o tým nadaných designérů, kteří promýšlí každý detail a skupinu šikovných řemeslníků, jenž si poradí s každou laťkou, materiálem i designérským ‘’výmyslem’’.

Co vás s Le Bon čeká a nemine?

Celá to začne u vašich přestav a priorit. Chcete vanu nebo sprchový kout? Chcete velké umyvadlo? Potřebujete velké zrcadlo? Vyžaduje chod domácnosti dostatečné úložné prostory?

Le Bon vezme v potaz vaše zvyky a životní styl, přidá své originální nápady a vytvoří dílo, které už na plánech bude vypadat perfektně.

Zkrátka se nebudete moct dočkat až se papírová zrcadlová skřínka do koupelny změní v tu skutečnou, stojící ve vaší nové koupelně. O to se zas postarají řemeslníci, kterým to jde vážně od ruky – výroba i montáž.

Podlehněte tomu i vy!

Možná si říkáte, že nejdříve koupíte jen skřínku. Garantujeme vám, že jakmile vyzkoušíte praktický nábytek, poznáte jeho kvalitu a zamilujete moderní design, podlehnete a na kompletní změnu koupelny nebo kuchyně rychle kývnete.

Objednejte si první skřínku od koupelny Brno a roztočte kolotoč velkých změn, v bydlení i životě.

Read more

Local News