Má váš myslivec narozeniny? Darujte mu myslivecké tričko!

Share

Oblečení patří mezi méně oblíbené dárky. Změňte to a darujte svému myslivci myslivecké tričko! Trefný motiv a příjemný materiál si určitě zamiluje.

Na myslivce se dá pohlížet ze dvou úhlů. Jedni je berou jako někoho, kdo udržuje přírodu v rovnováze. Jiní na myslivce pohlíží jako na nadšence, které jejich řemeslo baví a věnují se mu s láskou. Pokud i vy někoho takového znáte, máme pro vás tip na báječný dárek – myslivecké tričko.

Myslivecké tričko s vlastním potiskem

Říká se, že nejlepší dárek je ten, který si sami vyrobíte. Pokud ale nemáte umělecké nadání, rozhodně nemusíte zoufat. Tričko pro myslivce totiž poslouží jako skvělý kompromis. Na našem eshopu Hobby triko nabízíme možnost upravit si nápis podle vašich představ. U narozeninových triček můžete změnit datum narození, věk či jméno.

Potisk je ve většině případů pevně daný, to ale neznamená, že si tričko nemůžete uzpůsobit k obrazu svému. K vybraným potiskům můžete přidat vlastní popis. Vymyslete vtipnou hlášku nebo něco, co obdarovanou osobu potěší. Váš nápad vložte do poznámky k objednávce a počkejte, až vám originální tričko pro myslivce dorazí domů.

A pokud po výraznějším přizpůsobení příliš nebažíte, pak vám určitě přijde vhod tričko s předem připravenými motivy.Například takové tričko s jelenem sází na krále českých lesů. V našem eshopu naleznete celou řadu triček s motivem jelena. Vtipná trička s originálním popiskem, trefné sdělení, jméno i datum narození obdarovaného. Stačí si jen vybrat to, co se vám bude líbit, a udělat radost i vašemu myslivci.

Na lov s mikinou?

Pánské myslivecké tričko sice udělá radost, ale během ranních lovů příliš neposlouží. Když myslivci vyráží ze svých doupat, bývá v tu dobu pořádná zima. Každý kousek oblečení, který je zahřeje, přijde v tu chvíli opravdu vhod. A je jedno, jestli mají na sobě nepromokavou bundu nebo jiný spolehlivý kus oblečení. Co tedy k tričku přibalit mikinu?

Mikina pro myslivce je hřejivá a díky použitému materiálu i dostatečně prodyšná. Dostupná je v různých velikostech (od M až po 3XL), takže si na své přijde opravdu každý. Díky kapuci navíc poskytuje i ochranu před deštěm či rosou opadávající ze stromů. Na hrudi pak najdete kvalitní potisk s trefným motivem a textem. Jedná se tedy o ideální dárek pro všechny myslivce, kteří chtějí dobře vypadat za každé situace.

Kvalitní materiály pro dobré vlastnosti

Aby mohlo triko a mikina pro myslivce dobře vypadat, musí být vyrobeno z kvalitních materiálů. V opačném případě to může dopadnout katastroficky. Určitě to znáte. Koupíte levné tričko ze syntetických materiálů, párkrát ho vyperete a stane se z něj kus hadru vhodný leda tak na vyhození. Sáhněte raději po něčem, co vydrží dlouho a bude se vám pohodlně nosit.

Pánské i dětské myslivecké tričko je vyrobeno ze 100% bavlny. Jsou tedy přírodní a velice kvalitní. Stanou se vaším věrným parťákem během parných letních dní. Bavlna je totiž prodyšná a dovoluje pokožce dýchat. To znamená méně pocení. Tričko z bavlny se navíc velice snadno udržuje a má i dlouhou životnost. Na jeho pevnost a výdrž se tedy můžete spolehnout.

Mikina pro myslivce také sází na bavlnu, nicméně přidává i polyester. Sice to na první pohled zní děsivě, ale opak je pravdou. Polyester totiž vyváží nevýhody bavlny a přidá své dobré vlastnosti. Výsledkem je mikina, která se nemačká a je přirozeně lehká. Po vyprání navíc rychle vyschne, takže nemusíte čekat dlouhé hodiny jako u ostatního oblečení.

Read more

Local News