Luxusní hodinky jako dokonalý dárek pro každého

Share

Vymyslet dárek k různým příležitostem je čím dál těžší, že? Všichni si víceméně to, co chtějí, koupí sami. Zvlášť nároční lidé jsou opravdu oříškem. Jestli ale alespoň trochu znáte jejich styl, může být řešením koupě luxusních hodinek. A tím není myšlen jen jejich vzhled, ale vlastnosti, co ocení jen praví fajnšmekři a gentlemani, kteří dobře vědí, jak sladit oblečení s doplňky.

V čem tkví luxus?

Asi si řeknete, že vybrat luxusní hodinky není nic těžkého. Čím dražší, tím lepší… Cena samozřejmě hraje velkou roli při nákupu. Ale měli byste vědět, za co vlastně platíte. Jsou značky, u kterých jdete na jistotu. Gucci, Maurice Lacroix nebo Bell & Ross. Můžete zabrousit do limitovaných edicí pro výjimečné kousky. Či přímo speciální hodinky značek, jako je Raymond Weil, Tag Heuer, které vynikají elegancí, vysokou funkčností a opravdovým luxusem. Jejich cena se však pohybuje v desítkách až stovkách tisíc korun. Základ je ve zpracování a použitých materiálech na ciferník, pouzdro a řemínek.

Jak se vyznat v hodinkách?

Nejlepší je prohlédnout si nabízené zboží a vybírat pak mezi těmi, které vám padnou do oka. Pánské hodinky mohou mít analogový, digitální, kombinovaný ciferník, případně skeleton. Měli byste vědět, zda muž preferuje automatický, či ruční mechanický nátah strojku, nebo velmi oblíbený Quartz. Cenu rozhodně udává i materiál pouzdra. Je jasné, že bílé 18 k zlato, stříbro a další kovy zvednou úroveň i styl hodinek o mnoho tisíc navíc. U ciferníku je také signifikantní velikost. V módě jsou spíš větší pouzdra, která na ruce působí majestátně, a rozhodně proto nejsou jen tak obyčejný dopleěk.

Podle hodinek poznáš styl!

Kromě klasických hodinek můžete věnovat letecké, kapesní, sportovní či třeba vojenské. Ty samé kategorie najdete i pro dámské hodinky. Než některé koupíte, měli byste znát styl a preference obdarovaného. V souvislosti s hodinkami se jistě skloňuje Švýcarsko jako země přesnosti a dokonalé kvality. Udělejte radost někomu velmi blízkému a obdarujte ho pravým luxusem.

Read more

Local News